Mekkora lett a fogak közti rés, miután fogat húztak és a fogszabályzó helyre tette a fogakat?
Figyelt kérdés
Nekem csak a felső fogsoromra kellene állandó fogszabi, de a csak az egyik metszőfogam áll ki, és a két szemfogam egy kicsit.
A többi szépen áll, ezért nem értem miért kellene az egyik kisörlőt kihúzni. Nem torlódnak a fogaim, csak egy kiálló metszőfogam van. Ha kihúzzák a kisörlőmet, hogy fognak beállni a sorba az előtte lévő fogak, mikor azok nem is torlódnak?? Attól tartok, hogy nagy lesz a rés a fogaim között. TEhát csak 3 fogam áll ki, ezért nem akarok fogszabit, főleg nem 30 éves nőként. Koronát szeretnék inkább. Olcsóbban jönne ki.
2012. ápr. 10. 22:12
1/13 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy a metszőfogaim és a szemfogaim fogaim hosszából még le is kellene reszelni, mert rálógnak a felső fogaim az alsó fogsoromra, tehát hiába állnának szépen, még akkor is hosszúak a számhoz képest, mert kicsi a szám.
2012. ápr. 11. 11:21
2/13 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a szemfogadat be tudják forgatni a helyére, ki kell húzni a kisőrlődet. Ne aggódj, nem egy értékes fog, és teljesen össze fogja húzni a fogszabályozó készülék. Fel sem fog senkinek sem tűnni, hogy ott nincs fogad.
3/13 anonim válasza:
Hát a felső fogaknak rá kell lógniuk az alsóra. Nem értem mit magyaráztál, de most akarsz fogszabit, vagy nem? Miért áll ki ha nem torlódik? Tudsz képet feltölteni mert ezt így nem értem. Az alsó fogsorod, harapásod rendben van?
4/13 A kérdező kommentje:
Az egyik metszőfogam áll ki a sorból, és a mellette lévő oldalsó metszőfog áll beljebb, iletve kissé kiállnak a szemfogaim, de a kisörlők és a nagyörlők szabályosan állnak. A szemfogaim nem zavarnak annyira, csak az egy kiálló metszőfogam. Ezért nem akarok százezreket kiadni 1 metszőfog helyretolásáért. A harapásommal nem tudom, hogy vannak-e gondok. Még nem voltam fogszabályozó fogorvosnál, csak paradontológusnál (ő javasolta a fogszabályzást), akinél az visszahúzodó ínyem miatt voltam. Nálam még ez a másik probléma. Felcsúszott az ínyem a fogaimról, ezért így kissé körülményes a fogszabályozás.
2012. ápr. 11. 18:31
5/13 anonim válasza:
Na mostmár kezdem érteni. Le tudod fényképezni úgy hogy az alsó és felső fogsorod egymáson van? Tehát az alsó 4 tetejére rakod a felsőt és csííz. :)
7/13 anonim válasza:
Szerintem a a sárga folt a metsződ felett csúnyább mint hogy szabálytalanok a fogaid. Az nem is tűnt fel hogy szabálytalan, szerintem bőven jó. Szóval azt csináltasd meg előbb.
8/13 A kérdező kommentje:
A paradontológus szerint először szabályoztatni kellene,ami 1-2 év( elölről nem látszik annyira szabálytalannak, csak oldalról) és csak utána plasztikázná az ínyemet.
2012. ápr. 11. 23:59
9/13 anonim válasza:
Fogszabályoztass, és tanulj meg helyesen fogat mosni, Felülről lefelé húzd a fogkefét, söprögető mozdulattal, hogy ne nyomd feljebb az ínyedet. Ínyplasztikára valószínűleg szükséged lesz így is.
10/13 anonim válasza:
Érdekes,de szinte nekem is ugyanez a problémám. Annyi,hogy nekem csak a jobb 2-es áll bentebb,a többi oké. És nekem is húzni akarnak. Ja és én már voltam konzultáción...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!