Foghúzás után? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
csütörtökön voltam foghúzáson, ott beletörték és átküldtek szájsebészetre, ott megkínzott egy fiatal doktornő majd csak a főorvos tudta kivenni gyönyörűen 2 perc alatt.Felvágta egy kicsit és rakott bele pár öltést.8 injekciót kaptam 2 nap alatt és a jobb arcom feldagadt az utolsó kettőtől és azóta is olyan és kicsit lila is,Szájzáram van mert az állkapcsom nagyon fáj meg az arcom ahol feldagadt.A fog helye nem is érződik szinte csak ez.Az lenne a kérdésem hogy ez a seb mennyi idő alatt gyógyul be úgy hogy már biztonságosan ehetek mindenfélét, tejterméket is?A puffadás mikor múlik el és az állkapcsomban a fájdalom és a szurik helye?Azt mondták szájszagom is van, ugye bár seb van a számban nem csodálom, de mennyi idő után javul, vagy tehetek ellene valamit többszöri fogmosással vagy szájvízzel?2012. febr. 25. 11:04
1/5 anonim válasza:
Miva? Nem mondták, hogy ne öblögess?
2/5 anonim válasza:
Semmit ne csinálj vele, főleg ne öblögess, mert az nem segíti e sebgyógyulást. De biztos rajta van a papíron amit kaptál, hogy mik a teendők. Szedj gyulladáscsökkentőt, ha nem javul, irány vissza!
3/5 A kérdező kommentje:
tegnap húzták ki és este öblögettem csak mert már ettem
2012. febr. 25. 11:27
4/5 anonim válasza:
Napokig nem szabadna öblögetned! Ez nem olyan, mint egy tömés, hogy este már azt csinálsz, amit akarsz. Ehh. A szájszag ilyenkor normális, aki kötözködik, az szarjon sünt.
5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, és az állkapcsomba a fájdalom meddig marad? és a puffadás?
2012. febr. 25. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!