Jövőhéten teszik fel a fogszabályzómat. Meséljetek el mindent hogy milye, fáj-e? Stb. Részletesen az elejétől a végéig.
attól függ milyet tesznek fel.
van sima ami csak körbe a fogaid külső oldalára van ragasztva,az kellemetlen lesz,mert dörzsölni fogja a szád és eleinte furcsa érzés lesz vele enni.összességében szerintem az nem vészes dolog.
viszont,ha olyan lesz mint nekem hogy a szájpadlásodnál egy kis fém összeköti a fogszabályzó jobb és bal oldalát,akkor 2 hétig az őrület fog kerülgetni.sajnos azt nehéz megszokni és sokkal kellemetlenebb mint a sima.
miután feltették menj és egyél valami tápláló kaját,mert az első pár napban kemény dolgot nem nagyon fogsz tudni enni.próbálj meg nyugodt maradni és türelmesnek lenni!
kb 2 hét után egészen megszokod és nem lesz semmi gond vele.
bocs,hogy így írtam le,de szeretem az igazat írni és nem azt amit hallani szeretnének az emberek.
kitartás nem olyan vészes,mint amilyennek az elején fog tűnni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!