Tegnap megkaptam a fogszabályzómat, mondta a doki hogy ha fájna az normális, de még mindig fáj enni alig tudok a fogmosás kínkeserves. Csak nekem ilyen?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 15:32
2/7 anonim válasza:
A harmadik,vagy negyedik napra mint egy varázsütés elmúlik a fájdalom!
3/7 anonim válasza:
Azért nem mindig olyan hamar,nekem vagy 10 napig fájt.
4/7 anonim válasza:
Hát igen..Ez egy pár hétig még ilyen lesz, jobb ha beletörődsz..Én egy hétig csak tejbegrízen és krumplipürén éltem. Majd idővel megszokod..
5/7 anonim válasza:
én kb 2-3 hétig joghurton és banánon éltem, de még az elején a banán evés is fájt...:(
6/7 anonim válasza:
Nekem olyan két-három hete tették fel.. nekem 1 hétig volt kellemetlen az evés, de most már szinte észre se veszem :)
7/7 anonim válasza:
Nekem például egyáltalán nem fájt, csak az első két napban nem ment a rágás de az sem fájt, pl tegnap már pisztáciát is ettem, bár szerintem ez emberfüggő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!