Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mégiscsak amalgámmal kellett...

Mégiscsak amalgámmal kellett volna tömetni a fogam? :/

Figyelt kérdés
fehérrel tömettem, mert anya szerint az amalgám káros de itt mindenhol azt olvasom hogy az amalgám jobb, mert tartós és nem is egészségkárosító...
2012. nov. 9. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem mind azzal van tömve (elöl nem) és itt vagyok. Anyámnak aki 58 éves van több, mint 40 éves amalgám tömése. 20 éve meghalt a fogorvos, aki csinálta neki.
2012. nov. 9. 18:45
 2/15 Diarmand ***** válasza:
Az amalgám nem káros. Írtam is erről hosszabban, lehet azt olvastad. Mindjárt előkeresem és idelinkelem. Amúgy mindkét tömés egyformán jó.
2012. nov. 9. 19:43
 3/15 Diarmand ***** válasza:
2012. nov. 9. 19:44
 4/15 anonim ***** válasza:
Én nem rakatnék be amalgámot,randa és undi fémes íz volt tőle a számban anno,mondjuk ahova járok,már eleve nem is csinálnak.
2012. nov. 9. 20:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Én miért nem érzek "undi fémes ízt"?
2012. nov. 9. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Úgylátszik egyéni érzékenység kérdése,én nem szerettem a két amalgámtömést a számban anno.Nekem egyébként 9 évig bírta az első amalgámtömésem,aztán gyökérkezelni kelett a fogamat.
2012. nov. 9. 21:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Az amalgám tömés már elavult, nem véletlenül nem használják magán rendelésen. Nekem is volt, de ki kellett cserélni, mert nem jól zárt.
2012. nov. 10. 11:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Amalgámmal és fehérrel is lehet rosszul dolgozni... és jól is.
2012. nov. 10. 12:17
 9/15 anonim ***** válasza:

"Az amalgám tömés már elavult, nem véletlenül nem használják magán rendelésen."

Azért nem használják, mert sokszoros árat lehet kérni érte. A második felére a válaszodnak az előző reflektált. Bár ilyen nick névvel nem lehetsz több 20-nál és anyuék pénzéből lehet fehérrel tömetni, ha 50 ezer is darabja. Én sem csináltatnék amalgámmal egyet sem, ha valaki kifizetné helyettem.

2012. nov. 10. 12:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Jav.: A fehérért lehet többszörös árat kérni.
2012. nov. 10. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!