Nagyon rosszak a fogaim de a szüleim nem visznek el fogorvoshoz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő mert már elől is csúnya és fájni is szokott. Hiába mondom nekik hogy vigyenek el mert rossz nekem így de mindig jönnek a válaszok hogy nincs rá pénz meg hogy mossam rendesen de minden nap legalább 1x megmosom.2012. nov. 5. 15:55
11/23 anonim válasza:
Mi az, hogy nem engednek el? Közlöd, hogy fáj a fogad és elmész a fogorvoshoz! Meg az se hiszem el, hogy ne találnál oda! nem vagy már csecsemő, hogy ne intézz el egy ilyet, úristen:S Ha tovább húzod, olyan fogfájásaid lesznek, hogy legszívesebben főbe lőnéd magad és majd marékszámra nyeled a fájdalomcsillapítót. Ezt akarod? Mert a durva fogfájás ilyen.
12/23 anonim válasza:
Akkor majd az jön, hogy anyuék nem adnak fájdalomcsillapítót... Szép egy szülők mondhatom.
13/23 A kérdező kommentje:
Remélem nem fog nagyon fájni.
2012. nov. 9. 21:46
14/23 anonim válasza:
De igen, rohadtul fog fájni, csak idő kérdése. Ha már most fáj, úgy karácsony környékére számíts egy jó kis fogbélgyulladásra. A falat is le fogod kaparni, úgy fogsz szenvedni. aztán majd ha akkor is leszarod, terjedni fog a gyulladás egészen a foggyökérbe, onnan meg le az állcsontodba. Ha felül van a fogad, az még cikibb, mert akkor az arccsontra húzódik a genny, onnan meg akár a füledre, szemedre, sőt az agyadra is. Részletezzem, mivel fog mindez járni? Ja és nem mellesleg olyan büdös lesz a pofád, hogy senki nem fog tudni megmaradni melletted. Volt ilyen retkes szájú osztálytársunk, mindenki undorodott tőle. Amit levezettem most, ez teljesen komoly, tényleg ide vezet, ha nem mész orvoshoz. De a te életed...
15/23 A kérdező kommentje:
Denemárr. Nem tudok mit tenni, tök komolyan mondom. :/
2012. nov. 9. 22:01
16/23 anonim válasza:
Nagyon tud fájni, nem túloz az előző. nekem egyszer annyira fájt, hogy kiharaptam a kézfejem több helyen, mire reggel lett és el tudtam menni fogászatra...
17/23 A kérdező kommentje:
krvajó.
2012. nov. 9. 22:46
18/23 anonim válasza:
Van egy idióta ismerősöm, aki szintén leszarja a fogait. Egyszerűen undorító. Több rothadt foga is van, ő azért nem megy el orvoshoz, mert "fél". Kérdeztem tőle, hogy attól nem félsz, hogy a retkes fogaid folyamatosan küldik a véredbe a baktériumokat? (ez tényleg így van, ha nem hiszed el, nézz utána, szívizomgyulladást is okozhat, az meg halálos) Erre a válasza, hogy de igen, fél, de a dokitól jobban. Na mondom, akkor dögölj is meg:D Egyfolytában gyógyszereket szedett, hogy csillapítsa a fájdalmát, mert valamelyik foga mindig fájt, volt, neki olyan, ami már csonk volt, úgy lerohadt. A mély lyukak miatt a fertőzés meg a genny felterjedt az arcüregébe, folyamatosan orr-meg orrmelléküreg gyulladása volt. Még a a levegő, amit orrán fújt ki, az is büdös volt, esküszöm! A barátnője is emiatt hagyta ott végül többek között. Azóta nem tudom, mi van vele, de ez a cirkusz vele tényleg döbbenetes volt.
19/23 A kérdező kommentje:
Érdekes módon nekem nem az szokott fájni amiből már csak csonk van hanem az amelyiken a legkisebb a lyuk, vagy ha pl csokit eszem akkor az összes.
2012. nov. 9. 23:13
20/23 anonim válasza:
Azért nem fáj a csonk (MÉG) mert el van halva a fog. Magyarul kirohadtak belőle az idegek, de attól még a gyulladás benne van, csak most épp nyugalmi szakaszban. De tele van baktériummal, gennyes törmelékkel, mindenféle bomlástermékkel. De ez be fog lobbanni és akkor kezd terjedni a fogad gyökere felé. Ezt onnan fogod tudni, hogy gennycsomó gyűlik be a fogad mellett az ínyednél, hatalmasra duzzad az arcod azon az oldalon, megbolondulsz, úgy fog fájni az egész fejed és a lázad is felmegy. Aztán ez a gennyszarság kifakad, kifolyik a genny. Utána jön egy újabb nyugalmi szakasz. Aztán megint feltelik gennyel a gyökér, de ekkor már terjed a foggyökeret körülvevő csontokba is (arccsontba, állcsontba..stb) akkor pedig már csonthártyagyulladásod lesz. Na az olyan, hogy annyira beteg leszel tőle, hogy iskolába se tudsz menni, lázzal jár, hidegrázás. Ha ekkor sem mész orvoshoz, akkor a gyulladás a véráramba jut vagy ha felső fogról van szó, felterjed az agyadig és akkor meghalsz. Úgy kb. ezek a kilátásaid, ha tényleg nem kerülsz fogászatra. Komolyan mondom, ha nekem nem hiszed el, nézz utána, tényleg így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!