Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 23 éves vagyok, és nagyon...

23 éves vagyok, és nagyon rosszak a fogaim. Már annyira hogy szégyellek elmenni fogorvoshoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszak a fogaim, 23évesen vagyok, egy kitört fog miatt koronát kellett csináltatnom lassan 4éve. Akkor minden fogamat megcsináltattam, betömettem stb.... Azóta néhány betömött fogból kiesett a tömés, és a jó fogakból is lyukadt ki néhány, pedig naponta kétszer mosok fogat, és használok mindenféle fogerősítő fogkrémeket stb.

Valamit kéne kezdenem velük, viszont nagyon félek elmenni fogorvoshoz, félek a fogorvos állandó szövegétől (23évesen korona, és ilyen rossz fogak, nem mosok fogat rendesen stb...) Szerintetek mit csináljak?

2009. nov. 10. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Menj el nyugodtan!Egy fogorvosnak a fog kezelés a dolga, nem pedig a szégyenérzet kialakítása!

Nekem sem voltak jók a fogaim, mégis elmentem!Örököltem a gyenge fogakat, és azt a fogorvosom tudja, mert 6 havonta járok ellenőrzésekre és mindig talál valami javítani valót!Nem szégyen hidd el!

2009. nov. 10. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem, hogy gyalázni fog, de nem, pedig én 20 vagyok és nekem is nagyon sok lyukas fogam van. Mivel egy idő után nem tudtam fizetni, sztk-ba kellett mennem, és ott sem mondta a doki, csak annyit mondott, hogy van egy pár csúnya dolog, de akkor elkezdjük megcsinálni. Szóval nyugodtan menj el, ha meg elkezd mondani, állj fel hagyd ott és keress mást.
2009. nov. 10. 15:17
 3/3 anonim válasza:
100%
áááá! A fogorvos örülni fog annak ha rosszak a fogaid hiszen több pénz megy a zsebébe. Külömben tényleg nem az a dolga, hogy megszégyenítse a pácienseit. Biztos volt már rosszabb esete is. Meg aztán egyszer úgyis el kell menned mert fájni fog és akkor még rosszabb lesz.
2009. nov. 10. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!