Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki...

Van itt olyan kismama aki szintén nem mer fogorvoshoz menni? És akinek teresség alatt rosszak voltak a fogai. Egészséges babája lett?

Figyelt kérdés
Nekem vannak rossz fogaim,de én se merek elmenni.Remélem a babám azért egészséges lesz???25-hetes manós.
2009. febr. 26. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem teljese egészséges a 3 hetes babám, és voltak rossz fogaim. Nem mertem elmenni fogorvoshoz, míg számomra ijesztővé nem vált a fogínyvérzésem, akkor elmentem (úgy a 34. héten). A vérzéssel nem csinált semmit, de a lukas fogamat betömte. Nagyon örülök, hogy elmentem, mert a baba mellett egy darabig biztos nem fogok fogorvosra sort keríteni.
2009. febr. 26. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én ugyanígy voltam, mint most Te. Voltak rossz fogaim, a 37. héten bekerültem a kórházba, mert egyik pillanatról a másikra megfájdult úgy a hátam, hogy alig tudtam menni, és lázam is volt. Éjszaka nyomták belém az infúziót, másnap egész nap CTG-vel néztük a babót, nem volt semmi rossz jel. Aztán harmadnap csináltak egy vérvételt, ami nagyon rossz lett, gyulladást mutatott a szervezetemben, amit nem tudtak hova tenni. Valószínűleg a fogam volt, így a 37. héten megcsászároztak.

Nem gondoltam soha, hogy 1-2 lyukas fog ilyen problémához vezet. Ha rám hallgatsz, elmész a fogorvoshoz.

A kisfiamnak szerencsére semmi baja nem volt, makk egészséges, 6 hónapos lesz.

2009. febr. 26. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is jobban félek ettöl mint a szüléstöl! Pedig azt mondják hogy 1 tömés a szülési fájdalmakhoz képest simogatás... :-) még én sem vettem rá magam,pedig a védönök már nagyon unszolnak,meg mindenki,meg magamnak ártok ha nem megyek el...jajj csak ráveszem majd magam! Neked is hajrá! :-)
2009. febr. 26. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:

A gyermek csontrendszerének fejlődéséhez sok kálciumra van szüksége. Ezt könnyen lehet, hogy az anya fogazatából vonja ki a szervezet. Tehát előbb leamortizálja az anyát, és max. csak utána lesz vmi baja a gyereknek.

DE! Mindek ezt megvárni? Végy egy nagy levegőt. Néhány tömés most jobb, mint mondjuk 40 évesen protkót kapni...

Valszeg most sokkal több időd van ilyenre, mint majd szülés után. Én a terhesség elején voltam és a fogdoki azt mondta, hogy szülés előtt menjek vissza, mert utána úgyse lesz rá időm.

2009. febr. 26. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát,én sem merek elmenni,nagyon rossz állapotban vannak ugyanis a hátsó fogaim.Már amelyik megvan még.De én sem megyek dokihoz,mert ilyenkor nem adnak gyógyszert.Viszont napi fél liter "igazi"tejet iszom,és "igazi"sajtot eszem.Emelett többször mosok fogat egy nap,teafaolajos fogkrémmel,és nano silverrel öblögetek.Néha picit vérzik,extraC-vitamin segít rajta.(22 hetes kismama)
2009. febr. 26. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Hali!nekem nincsenek rossz fogaim.de sokat teszek ezért.A legjobb,a rendszeres fogmosás mellett,ha mindig használsz szájvizet és fogselymet!Az utóbbi a titka a jó fogaknak!Üdv.
2009. febr. 26. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Tessék elmenni fogorvoshoz! Gyereket sem viszitek majd el? Adnak érzéstelenítést,ha kell, a helyi érzéstelenítéstől semmi baja nem lesz a babának.
2009. febr. 26. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!