Van itt olyan kismama aki szintén nem mer fogorvoshoz menni? És akinek teresség alatt rosszak voltak a fogai. Egészséges babája lett?
Szia! Én ugyanígy voltam, mint most Te. Voltak rossz fogaim, a 37. héten bekerültem a kórházba, mert egyik pillanatról a másikra megfájdult úgy a hátam, hogy alig tudtam menni, és lázam is volt. Éjszaka nyomták belém az infúziót, másnap egész nap CTG-vel néztük a babót, nem volt semmi rossz jel. Aztán harmadnap csináltak egy vérvételt, ami nagyon rossz lett, gyulladást mutatott a szervezetemben, amit nem tudtak hova tenni. Valószínűleg a fogam volt, így a 37. héten megcsászároztak.
Nem gondoltam soha, hogy 1-2 lyukas fog ilyen problémához vezet. Ha rám hallgatsz, elmész a fogorvoshoz.
A kisfiamnak szerencsére semmi baja nem volt, makk egészséges, 6 hónapos lesz.
A gyermek csontrendszerének fejlődéséhez sok kálciumra van szüksége. Ezt könnyen lehet, hogy az anya fogazatából vonja ki a szervezet. Tehát előbb leamortizálja az anyát, és max. csak utána lesz vmi baja a gyereknek.
DE! Mindek ezt megvárni? Végy egy nagy levegőt. Néhány tömés most jobb, mint mondjuk 40 évesen protkót kapni...
Valszeg most sokkal több időd van ilyenre, mint majd szülés után. Én a terhesség elején voltam és a fogdoki azt mondta, hogy szülés előtt menjek vissza, mert utána úgyse lesz rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!