21 hetes kismama vagyok. Ha elmegyek fogorvoshoz fogköveket leszedetni, az nem ártalmas? Azt bármikor lehet?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 09:43
1/5 anonim válasza:
Az nem ártalmas, nyugodtan elmehetsz, amugy is ajánlatos elmenni a fogorvoshoz, mert a terhesség alatt nagyon el tudnak romlani a fogak.
Nekem aránylag jo fogaim voltak, viszont a terhesség alatt annyira elromlottak, hogy azota is a fogorvost járom :(
2/5 anonim válasza:
Mivel akkor csak egy hegyes "kaparóval" lekaparják a fogkövet a fogról így nem is értem a kérdést!Mi lenne benne ártalmas?Ilyennél nem kapsz érzéstelenítőt és nem is fúrnak faragnak a fogaidon!
3/5 anonim válasza:
Szia, ha nem adnak érzéstelenítőt akkor max a hang lehet zavaró. Helyi érzéstelenítést én úgytudom hogy amúgy szabad, nem érinti a babát. Nekem 2 fogam tömték helyi érzéstelenítéssel a 2. hónapban, mert a dokim aztmondta nyugodtan lehet.
38 hetes
4/5 anonim válasza:
Helyi érzéstelenítést (lidokain) lehet.
5/5 anonim válasza:
Szia!A röntgen kivételével,bármilyen fogászati kezelést lehet csinálni,nem árt a babának.Üdv.:fogászati asszisztens kismaami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!