A bölcsességfogamat kellene tömetni. Leírnátok nekem a menetét? Vagy semmi extra? Voltam már fogtömésen, de most kicsit félek, ez mégis csak bölcsességfog.15/L (:
Bölcsesség fogat húzni kell, nem tömetni!
Semmi értelme betömetni, aztán, pár év múlva meg kihúzatni mert tönkre megy!
"Semmi értelme betömetni, aztán, pár év múlva meg kihúzatni mert tönkre megy!"
Ennyi erővel ezt bármelyik fogra lehetne mondani,annyi a különbség,hogy a bölcsifogat nem kell pótoltatni.
Pár hete volt az iskolában a fogorvos. Nem akarta elhinni, hogy 14 éves vagyok (nemrég lettem 15).
Most nô ki a 3. bölcsességfogam, a fogképletbôl (biosz) ellenôriztem is. Aztán meg ugye a doktornô is nagyon meglepôdött, hogy kint van már kettô és most jön a harmadik. De sajnos valahogy kilyukadhatott az egyik. Szerintem szépre nôttek ki, de azt majd ott megállapítják.
Köszönöm a válaszokat, de kicsit megijesztetek.. ilyen fiatalon bölcsességfoghúzás? Vannak, akiknek még a csontfogai sem nôttek ki ennyi idôsen.. ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!