Mennyibe kerülne a fogaim rendbetétele?
elöl az összes szinte áttetsző, sárga, fáj egy csomó.
Szét lettek tömve, a tömések besárgultak, elcsúsztak és a fogaim elrohadtak utána.
21 éves vagyok, és ilyenek a fogaim napi 2 fogmosással, és cukormentes, vitamindús táplálkozás mellett. A fogorvosok azt mondták, ne foglalkozzak a folyamatosan tönkremenő fogaimmal, mert erre nincs semmi megoldás.
Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?
Akik gúnyolódni akarnak azok magukba tegyék, van elég bajom ezen kívül is.
ahol lyukat láttok, az egy korona, ami pár napja lötyög a fogamon, nem esik le és a doki szerint hagyni kell, majd egyszer leesik. Ez alatt alárohadt a fogam ami nem érdekli. Ezért IS fogorvost váltottam. Drágább akihez megyek, de bízom a legjobbakban, mert nem bírok már enni ezekkel... :(
18 éves koromban 3 fogam pl ripityára törött, aztán csak romlanak megállás nélkül. A csontjaimmal egyébként semmi probléma, de a fogaimmal valami nagyon nincs rendben és akármennyire is bújom a netet és kérdezem az orvost nem tudtam meg semmit sem....
"21 éves vagyok, és ilyenek a fogaim napi 2 fogmosással, és cukormentes, vitamindús táplálkozás mellett. "
én nem eszem és nem iszom cukros, szirupos dolgokat.
ne haragudj, de mivel mi nem fogorvosok vagyunk, és két fénykép alapján nem annyira látunk bele a szádba, mint egy fogorvos, csak nagyon kb-ra tudjuk megmondani, hogy több százezer lesz... elnézve az árait, sok százezer.
hogy melyikre kell korona, vagy mit kell vele csinálni, azt csak ő fogja tudni, ha megvizsgál.
Jézusom...
Most is ugy kertem kolcson, valoszinu nem lesz penzem masra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!