Szájsebészetre kell mennem, mert nem tudta kihúzni a bölcsesség fogam a fogorvos. Maszeknál ez mennyibe kerülne?
Ha a maszek fogász ki tudja emelni a fogat műtét nélkül, akkor kb. ugyanannyi, mint normál esetben egy húzás.
Ha műteni kell, akkor 15-20 ezer biztosan várható...
Sztk ba menj, mert ott rendesen megcsinálják, mégha állatként is bánnak veled, mivel az ő zsebükre megy ha elbsszák, a magándokinál viszont járhatsz és fizethetsz nameg szenvedhetsz amíg csak akarsz ha bentmarad valami.
Nekem a jános kórházba verték szét a fejem 3 éve szó szerint! Annyi lidokaint meg ultrakaint belenyomtak, hogy már csak röhögtem mindenen miközbe fröcsögötta pofámbóla vér a doki meg vésővel verte a nővér meg két kézzel szírtotta a fejem..
Egy hétig a wczés is fájt, meg inkább feküdtem, ha lehetett, de túlvagyok rajta, és jó lett..
Jobb ha szájsbre mész, jobban ki tudják venni
a gyökeret -
Hova utaltak?
Melyik szájsebészetre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!