2 fogszabis dokinál voltam mindegyik mást mond? (bölcsesség fog húzás kezelés előtt vagy után)?
az egyik azt mondja előtte kell mindenképp, a másik meg utána
csak mer hallottam olyat hogy 3 év kezelés után ugyanúgy visszarendeződtek a fogai a csávónak a bölcsességfogak miatt, és ha már van bennem elég kurázsi hogy belevágjak akkor már nem akarom hogy velem is ez legyen
jah és igen, az egyik azt mondja hogy biztos kell a 4es fogaimat húzni a másik azt mondja hogy van esélyem arra is hogy nem kell ,húú húúú az de adná:D:D
mit gondoltok?
18f
A bölcsességfogaidtól mindenképp a kezelés ELŐTT meg kell szabadulni.
És akkor van rá esély, hogy a 4-esek megmeneküljenek.
Ha szabályozás után húznák ki, akkor nagy az esély, hogy az bezavarjon az elért eredmények véglegességébe.
Bölcsesség fogat akkor kell húzni kezelés előtt, ha az ferdén nőne, de az meg látszik a röntgenen. NEkem nem húzták ki a bölcsesség fogam kezelés előtt és nem rendeződött vissza a fogsorom. :)
4eseket mindenképp kell húzni (bár ez is attól függ, hogy mekkora a 'baj'. Nekem kellett, de nem látszik, hogy hiányozna és nem is fájt a húzás. Az elején volt furi, hogy rés van ott, de szépen eltűnt és mára már hollywoodi mosolyom van :)
ezért nemértem én sem, ugyanis nekem az egyik bölcsességfog ferdén, a másik ki sem bújt teljesen
na most mit csináljak?
a doki azt mondta hogy a kezelés végén majd kihúzza
ha ki akarják húzni a bölcsességfogad, akkor azt azért akarják, mert valami gubanc van vele
nekem kinőttek - legalábbis ránézésre úgy tűnt - és összetolták a fogsorom... röntgenből kiderült, hogy még nincsenek teljesen kinőve, de nincs is már elég hely nekik, és ezért be is gyulladtak
miután kihúzták őket, kaptam fogszabályzót, és minden helyre jött, a négyeseim megmenekültek
a négyeseket akkor kell kihúzni, ha azok már eleve rosszul nőttek
ha csak a bölcsességfogak miatt jöttek ki a sorból, akkor az az eljárás, min nálam is
nem célszerű a szabályozás után kivenni a bölcsességfogakat, mert a fogsor reagál arra, ha hirtelen több hely lesz az álkapcson
akkor mit mondjak a dokinak????
mert azt baromira nem szeretném ha a kezelés vége után 1 héttel ugyanígy visszarendeződnének a fogami:S:S:S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!