Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerülne 8 fog pótlása?

Mennyibe kerülne 8 fog pótlása?

Figyelt kérdés
Sajnos a felső fogsoromon 8 fog nagyon rossz állapotban van.Van amelyik az ínyemnél törött,a többi íny felett.Mire számítsak ha fogorvoshoz,szájsebészetre megyek, és mennyibe fog körülbelül kerülni az összes pótlása?51N
2012. aug. 21. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy vagyonba.
2012. aug. 21. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy SZTK, vagy magánorvos pótolja. És attól is függ, milyen módszerrel. Nekem kb.600 ezerbe, de ebben lesz négy implantátum is, híd, korona, húzás, stb. Az orvos már megadta az árajánlatot a panorámaröntgen alapján.
2012. aug. 21. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
A húzásokra mindenképpen a szájsebészetet ajánlom.Az ingyenes és lehet egy maximum két kezeléssel megoldják.Tapasztalatom szerint jobban jársz a szájsebészettel mint a körzeti orvossal.A pótlás fizetős mindenütt.A kivehető protkó 50-60ezer ft csak felülre.Az implantátum(műgyökér)70-100ezer/db fog.Általában a húzások után három hónappal ajánlják a műfogsor használatát.
2012. aug. 21. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem két fog pótlása 240E implantátummal.
2012. aug. 22. 08:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2012. aug. 22. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Szájsebész csak akkor húz, ha problémás a fog és a fogorvos megadja hozzá a beutalót. Négy napja estem át egy ilyenen. Csak úgy odamenni nem lehet.
2012. aug. 22. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!