Mit csináljak az aftáimmal?
2 napja kijött 6 afta a számba.Rettentően fáj, még soha nem volt!Van valami praktika amivel elmúlaszthatom, vagy a fájdalmaimon enyhíthetnék??Tényleg olyat írjatok ami már bevált!!
Nyaralni vagyok, így fogorvoshoz nemtudok itt elmenni, majd csak hétfőn, de addig teljesen tönkreteszi a nyaralásom ez a vacak!!
6 afta????
Jesszus, szegény.
Nekem az ezüstkolloid vált be, bár nem tudom, mennyire tudsz ott vásárolni, de kérdezd meg a patikában.
Az afta ilyen kis fertőzés által okozott seb a szájban.
Egyébként az ezüstkolloid tényleg jó, mondjuk én házilag "gyártom", a Corsodyl fertőtlenítő szájvíz is segít.
Hogy készíted házilag??Nekem van glikoseptem!Azzal is ecsetelhetem?
A kérdezőnek pedig egy kép az aftáról.Különben meg addig örülj amíg nem tudod milyen!
Szia!
Szegény,tudom milyen érzés,nekem is volt már:-( Én Carbosan géllel kenegettem. A patikában vény nélkül lehet kapni. 1000 Ft körül van. Szerintem nagyon jó. Remélem neked is beválik majd, és nem rontja el a nyaralásod.
Köszönöm a válaszokat!!Aranyosak vagytok.Bementem az ügyeletes patikába, és kaptam (nagy nehezen, sok könyörgésre)olyan gélt mint az utolsó előtti írta .Nem mondom, hogy nem fáj már egyáltalán, de jobb, és kezd múlni!
A citromot még nem próbáltam, ez eszembe sem jutott, de ha legközelebb ilyen helyzetbe leszek, és gyógyászati cucc nélkül leszek, bizti próbálni fogom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!