Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak az aftáimmal?

Mit csináljak az aftáimmal?

Figyelt kérdés

2 napja kijött 6 afta a számba.Rettentően fáj, még soha nem volt!Van valami praktika amivel elmúlaszthatom, vagy a fájdalmaimon enyhíthetnék??Tényleg olyat írjatok ami már bevált!!

Nyaralni vagyok, így fogorvoshoz nemtudok itt elmenni, majd csak hétfőn, de addig teljesen tönkreteszi a nyaralásom ez a vacak!!

2009. aug. 7. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:

6 afta????

Jesszus, szegény.

Nekem az ezüstkolloid vált be, bár nem tudom, mennyire tudsz ott vásárolni, de kérdezd meg a patikában.

2009. aug. 7. 08:51
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
mi az az afta?
2009. aug. 7. 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az afta ilyen kis fertőzés által okozott seb a szájban.

Egyébként az ezüstkolloid tényleg jó, mondjuk én házilag "gyártom", a Corsodyl fertőtlenítő szájvíz is segít.

2009. aug. 7. 08:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Hogy készíted házilag??Nekem van glikoseptem!Azzal is ecsetelhetem?

A kérdezőnek pedig egy kép az aftáról.Különben meg addig örülj amíg nem tudod milyen!

[link]

2009. aug. 7. 10:32
 5/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Szegény,tudom milyen érzés,nekem is volt már:-( Én Carbosan géllel kenegettem. A patikában vény nélkül lehet kapni. 1000 Ft körül van. Szerintem nagyon jó. Remélem neked is beválik majd, és nem rontja el a nyaralásod.

2009. aug. 7. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Tegnap előtt az én számban is megjelent egy. Minden fogmosás után teszek rá citromot (egy citromkarikányit) a citrom többi részét meg kifacsarom és kiöblögetem vele azt a részt. Már csak egy pici nyoma van, de már nem fáj.
2009. aug. 8. 19:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!Aranyosak vagytok.Bementem az ügyeletes patikába, és kaptam (nagy nehezen, sok könyörgésre)olyan gélt mint az utolsó előtti írta .Nem mondom, hogy nem fáj már egyáltalán, de jobb, és kezd múlni!

A citromot még nem próbáltam, ez eszembe sem jutott, de ha legközelebb ilyen helyzetbe leszek, és gyógyászati cucc nélkül leszek, bizti próbálni fogom!

2009. aug. 9. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!