Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mélyharapás miatt műtétet,...

MNorbi99 kérdése:

Mélyharapás miatt műtétet, vagy foghúzást javasoltak, menjek bele?

Figyelt kérdés

Súlyos mélyharapásom van (kb 1centit, vagy kicsit mégtöbbet van kintebb a felső fogam), megvolt az első konzultáció.

Bele kellett harapjak valami rózsaszín gipszbe, ahol le vették a fogamról a mintát.

Az a helyzet, hogy az alsó állkapcsom beljebb van, erre azt mondta az orvos, hogy 2 lehetőség van.Az egyik, hogy megműtetem, amit nem szeretnék semmiképpen sem... A másik a fogszabályozás, lehet hogy fogat is kell húzni. Na ettől is félek egy kicsit, ha kihúzzák a fogam, akkor fél évig vagy annál is tovább egy üres hézag lesz, amíg hátra nem megy a fogam? Vagy van valami megoldás, hogy ne legyen egy akkora lyuk ?

ma 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szobafestő vagyok, nem tudom. De miért nem egy fogászatis oldalon kérdezed?
ma 17:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerintem egyértelmű, hogy nem csak én vagyok ebben a cipőben...

Azokat kérdezem, hogy akik ugyanígy jártak, milyen kezelést kaptak? Hogy oldották meg.

Ez meg egy olyan oldal, ahol egymásnak segítünk.

ma 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
De miért nem bízol a dokiban, és miért bízol meg egy vadidegen emberben, a neten?
ma 17:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy nem bízom benne. Csupán elfelejtettem megkérdezni, hogy mi lesz a hézaggal, ha kihúzza a fogamat. És mivel biztos van rá megoldás, a sorstársaimat szeretném megkérdezni, hogy ők hogy oldották meg.
ma 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!