Minden férfi ennyire ápolatlan?
Figyelt kérdés
Valamiért azt vettem észre hogy a pasik nem nagyon mosnak fogat és és arcot sem és nem értem miért. Ti ismertek olyan férfit aki rendszeresen napi kétszer ahogyan kell is, fogat mos? Illetve aki a fürdésen és zuhanyzáson kívül is mos arcot?tegnap 15:12
2/14 anonim válasza:
Én ismerek pasit, aki minden nap fogat meg arcot mos, de van hogy a f@rkát 3-4 napig nem mossa, még nyáron sem.
3/14 anonim válasza:
Azért ne álszentkedjünk köztünk, nők között is nagyon sok az igénytelen.
4/14 Kólauborkával válasza:
Én fogat mosok naponta 2x, de az arcomat minek mossam naponta többször? Nyílván, ha okok van rá mosom, de csak úgy?
5/14 anonim válasza:
Kin vetted ezt észre? Annyira sok férfival voltál vagy ennyi férfi beenged az intim szférájába körülötted hogy ezt így nyiltan kimered mondani? Párom reggel arcot mos, fogat most, használ egy nappali hidratálót. Este a zuhany alatt mos arcot arclemosóval. Hajat is 2 naponta mos de egyébként hajzselét használ amit minden este leöblít, azért nem mossa samponnal csak 2 naponta mert káros naponta hajat vakarni samponnal. Így ennyi, ja és mióta ismerem 10 éve sose volt olyan alkalom h ne zuhanyzott volna le este. Mi csak este fürdünk/ zuhanyzunk, van aki reggel is.
6/14 anonim válasza:
Az arcmosást nem értem. Reggel/ este megmossa de mire gondolsz? naponta többször is kellene arcot mosni? Nőként reggel és este mosok, bőrápolás is reggel és este.#5
8/14 Ypszilon1980 válasza:
Most látom, kicsit félreérthető volt első válaszom, a pl. én-t úgy értettem, hogy napi 2x mosok fogat, és arcot is mosok, de azért az arcmosást én sem értem ezzel mi a gondja a kérdezőnek. Reggel, fürdésnél, sokszor ha hazamegyek is, megmosom, sőt mielőtt megyek valahová.
9/14 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de látom hogy undorítóak! 🤮
10/14 anonim válasza:
A "teremtés koronái" eléggé primitív, igénytelen, visszataszító lények. Tisztelet a kevés kivételnek, aki ad magára - azok többsége is meleg. Lehangoló elképzelni, hogy a hetero nők ilyen büdös bogarakkal alkotnak egy párt és azt hiszik, ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!