Minden férfi ennyire ápolatlan?
Félre értés ne essék ebben semmi féle bántó szándék nem volt csupán kiváncsi vagyok.
Egyébként senkinek semmi köze ahhoz hogy hány pasival voltam és nem is nagyon jön ide. Egyszerűen látom, érzem illetve egyértelmű abból hogy a férfiak sokszor azt mondják nekem: nem értem miért kelsz olyan korán, én fel kelek, iszom egy kávét el megyek a “dolgomra”, fel öltözök és indulok dolgozni.
Az arc mosós rész valóban nem egyértelmű, bocsánat, arra irányult hogy az esti zuhanyzáson kívül reggel mosnak-e. Úgy látom azért vannak kivételek. Nem nagyon értem miért marad el, hiszen 10 perc az egész, nem olyan megerőltető.
Szerintem is sok pasi elfelejti, hébe-hóba mossa csak a fogait...aztán mégis sokuknak jobb, mint nekem, aki alaposan reggel-este drága fogkrém, fogselyem, szájvíz kombinációval ápolom. Aztán mégis majdnem mindegyik tömött, akárhányszor fogorvoshoz megyek, mindig talál valami tömnivalót.
Igazságtalan sokszor ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!