Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Minden férfi ennyire ápolatlan?

Minden férfi ennyire ápolatlan?

Figyelt kérdés
Valamiért azt vettem észre hogy a pasik nem nagyon mosnak fogat és és arcot sem és nem értem miért. Ti ismertek olyan férfit aki rendszeresen napi kétszer ahogyan kell is, fogat mos? Illetve aki a fürdésen és zuhanyzáson kívül is mos arcot?

tegnap 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elég csak a szerelőnket megnézni mennyire igénytelen, összevérezte a bútorainkat, falainkat (jól van az úgy), bár tény hogy nagyon jó szakember!
tegnap 18:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Félre értés ne essék ebben semmi féle bántó szándék nem volt csupán kiváncsi vagyok.

Egyébként senkinek semmi köze ahhoz hogy hány pasival voltam és nem is nagyon jön ide. Egyszerűen látom, érzem illetve egyértelmű abból hogy a férfiak sokszor azt mondják nekem: nem értem miért kelsz olyan korán, én fel kelek, iszom egy kávét el megyek a “dolgomra”, fel öltözök és indulok dolgozni.

Az arc mosós rész valóban nem egyértelmű, bocsánat, arra irányult hogy az esti zuhanyzáson kívül reggel mosnak-e. Úgy látom azért vannak kivételek. Nem nagyon értem miért marad el, hiszen 10 perc az egész, nem olyan megerőltető.

tegnap 21:05
 13/14 anonim válasza:
#10 Frusztrált vagy? Mi az, hogy "lények"? Akkor te is egy "lény" vagy? Esetleg meleg vagy? Képzeld, hogy minden nő (és férfi) olyan párt választ magának, amilyent akar. Ha magad alá szarsz, ez akkor is így van/lesz! 😀😀
tegnap 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is sok pasi elfelejti, hébe-hóba mossa csak a fogait...aztán mégis sokuknak jobb, mint nekem, aki alaposan reggel-este drága fogkrém, fogselyem, szájvíz kombinációval ápolom. Aztán mégis majdnem mindegyik tömött, akárhányszor fogorvoshoz megyek, mindig talál valami tömnivalót.

Igazságtalan sokszor ez.

ma 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!