Milyen volt a fogszabályzós kezelésed?
Mi volt a diagnózis?
Mélyharapás, keresztharapás, előreharapás és egyéb harapás rendellenességekre vagyok kíváncsi főként, leginkább az extrém esetkre.
Hogy nézett ki a kezelésed?
Felső, -alsó fogív, fogtrainer, foghúzás volt e, itt is hasonló dolgokra vagyok kíváncsi
Meddig tartott?
Elégedett vagy az eredményel, ha esetleg nem miért? (előtte utána képek jöhetnek privátban)
Változott az arcod? Ha igen, miben és hogyan?
Mosolyod mennyit váltózott? Szebbnek tartod?
Ha esetleg valamit elfelejtettem mindenképpen pótolni fogom, de örülnék ha sok válasz érkezne.
5 evig tartott, el lett b.va, újra kellene, de nem tudom rávenni magam.
Nagyon összetett volt, sajnos a végén az orvosom es en is sz.rtunk bele, kölcsönösen szabadultunk volna mar egymastol es a fogszabalyozotol.
Igen, 5 ev. Gyakorlatilag 2 db 2,5 éves kezelés egymás utan. Bonyolult es osszetett, mondom, nincs kedvem részletezni.
Nem jó a harapasom még mindig. Esztétikailag oké, de funkcioban sz.r.
Nekem 4 évig tartott, overbite és inkomplett ajakzárás miatt.
Bár sokat javított rajta, de az ajkaimat továbbra sem tudom összezárni, csak ha folyamatosan figyelek rá és erőltetem.
Azóta megtudtam, hogy csak állcsont műtéttel lehet korrigálni, így hamarosan újrakezdődik a fogszabályozás és majd valamikor a műtét is sorra kerül.
Utolsó, szintén.
Nekem kezdetleges fázisban van, de állítólag fixálható még, nekem esztétikailag lenne a legfontosabb, hogy az ajkaim egy vonalban legyenek, mert most éppen az felső takarja az alsó egyrészét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!