Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hülye voltam! Segítség. Mit...

Hülye voltam! Segítség. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lehet még valamit a fogaimmal kezdeni? Nagyon rosszak.

Ezelőtt egy hónapig egyáltalán nem mostam fogat. Fogorvosnál csak általános iskolai ellenőrzéseken voltam, de már akkor is gondok voltak a fogaimmal de nem érdekelt.

Nem nagyon fájtak, inkább azóta szokott hogy megmostam, ráadásul a legrosszabb pillanatokban fájdul meg, pl evés vagy csókolózás közben.

Mennyi pénzből lehetne megcsináltatni? Ha nem lesz rá pénzem és így marad akkor mi lesz a következménye?

Itt van róla kép:

[link]

21/L

2012. okt. 13. 11:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
De az elsőket sem lehet tömni? Mintha csak a felszíne lenne rossz.
2012. nov. 22. 12:40
 22/30 anonim ***** válasza:
Mikor mész el fogorvoshoz megbeszélésre? Addig is marad a napi kétszeri fogmosás, és a szájvíz!
2012. nov. 22. 13:13
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor tudok elmenni, mert nem igazán miből. Fogat meg nem mostam azóta, mert nagyon rossz. :/
2012. nov. 22. 13:22
 24/30 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom ki,hogy van vele,de én most megnyugodtam egy kicsit,hogy az enyémek nem ennyire rosszak.

5-re megyek dokihoz,rettegek mint az állat,pedig csak megbeszélésre megyek,de parázok nagyon.

Hát kérdező!Rosszak nagyon az tény,de talán ha most időben elmégy és kezelteted akkor van esély arra,hogy idővel szép fogaid legyenek.

Miért hanyagoltad el ennyire???

2012. nov. 22. 13:54
 25/30 anonim ***** válasza:
Az hogy elmész fogdokihoz, és megbeszéled vele milyen állapotban vannak a fogaid, és mit lehet velük csinálni, mennyiért az ingyenes.
2012. nov. 22. 13:59
 26/30 anonim ***** válasza:
Sztk-ban sok kezelés ingyen van! Oda meg lehet menni! Ne halogasd tovább, ennél csak rosszabb lesz! :(
2012. nov. 22. 14:39
 27/30 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Amúgy annyira nem vészes a helyzet! Az elsőket talán nem kell kihúzni, ahogy elnézem rengeteg fogkő van rajta, ha azt leszedi lehet az a feketeség is lejön! És ha lyukas akkor betömi! A hátsóknak a gyökere gondolom még megvan, azt szájsebész kivési!
2012. nov. 22. 14:43
 28/30 anonim ***** válasza:

Az a fekete az fogkő!

Menj el és szedesd le,az ingyen van ha a körzeti fogdokihoz mész.

Ma már nem azzal a kapargatós módszerrel szedi le hanem ulrtahanggal,ami lekoppintja a fogkövet.

Én ma voltam,és egyáltalán nem fáj,tényleg még csak nem is kellemetlen.

Én nagy paragép vagyok nekem elhiheted,ha azt mondom nem fáj.Ráadásúl nekem fogínysorvadásom van,ami gyulladt is,és mégsem fájt.

Engem már kezelnek,lesz 4 koronám,kell csiszolni,sinezni a fogam,lehet húzni is,de már egyáltalán nem félek,mert nincs mitől.

Rengeteget fejlödött a fogászat,hidd el nem kell félni,csak keress egy jó orvost.Ez a legnehezebb.Kérdezz ismerősöket kihez menj.A dokin nagyon sok múlik.

2012. nov. 22. 23:57
 29/30 anonim ***** válasza:
Fene.. lemaradtam a buliról, csak 5 évet csúsztam.
2016. dec. 24. 07:47
 30/30 anonim válasza:
Én 11-et. Kíváncsi lennék mire jutott a kérdező, él-e még.
2023. márc. 21. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!