Hülye voltam! Segítség. Mit csináljak?
Lehet még valamit a fogaimmal kezdeni? Nagyon rosszak.
Ezelőtt egy hónapig egyáltalán nem mostam fogat. Fogorvosnál csak általános iskolai ellenőrzéseken voltam, de már akkor is gondok voltak a fogaimmal de nem érdekelt.
Nem nagyon fájtak, inkább azóta szokott hogy megmostam, ráadásul a legrosszabb pillanatokban fájdul meg, pl evés vagy csókolózás közben.
Mennyi pénzből lehetne megcsináltatni? Ha nem lesz rá pénzem és így marad akkor mi lesz a következménye?
Itt van róla kép:
21/L
8-as vagyok.Ne haragudj,nem piszkának szántam!
Csak azért kérdeztem a szájszagot,mert sokaknak a szuvas fog és a fogkő is azt okoz.
Figyelj, tuti, hogy erős szájszagod van, tiszta gyulladt az ínyed is, szinte biztos, hogy már a fogágyra is ráment a gyulladás.
Nyald meg a kézfejed egészen a nyelved tövével, majd csúcsával, és egy 40-50 mp múlva szagold meg. Milyen?
Ilyen szaga van kb. a szádnak is.
Sajnos rossz a helyzet, de ne ess annyira kétségbe. Szerintem sok fogadat meg lehet még menteni. Először is az ínygyulladásodat kell kezelni: fogorvossal tisztíttasd meg a fogaidat és használj antibakteriális szájvizet (corsodyl vagy listerine), fogkrémnek meg ajánlom a paradontaxot vagy az elmexet.
Ha az ínyed duzzadása lement, akkor lesz látható, hogy mennyire húzódott vissza a fogadról, tehát melyik az amelyik még megmenthető és melyiket kell kihúzni (nem olyan biztos, hogy sokat kell).
A legtöbb amit most tehetsz, hogy elmész fogorvoshoz és nem hagyod ki a napi 2x fogmosást. Nyugodtan menjél körzetihez, nála olcsóbban megúszod és a tanácsadás úgy is ingyenes.
15: Nem, azok annyira le vannak törve, sosem volt semmilyen fogorvosi beavatkozásom.
16: Köszönöm a válaszodat.
Nagyon rosszak? Undorítóak a fogaid!! Hogy képes a barátod így hozzád érni? Nem is értem hogy nem voltál képes 21 évig a kezedbe venni egy k..rva fogkefét.
Csak egy kérdés: mi vitt rá hogy megmosd a fogaidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!