Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Help? Tudom, hogy én voltam a...

Help? Tudom, hogy én voltam a hülye.

Figyelt kérdés

Hétfőn az 1. órám úszás volt,és én utálok úszni,ezért hamisítottam egy felmentést."Bla bla bla e.ü. okok miatt ..."Persze ez nem volt igaz.Május 30-án lesz az utolsó úszás óra,és a tanárom azt mondta,ha nem úszok következő órán,akkor megbuktat.Kiszámoltam és pont akkor lesz meg :| Betétet használok,tampont még nem próbáltam.Mindenképp úszni szeretnék,mert nem akarom elbaszni a nyaramat azzal,hogy sport elméleti fäszságokat tanulok.Kipróbáljam a tampont(nem lehetek annyira szűk,2-3 ujj befér)?:D Vagy esetleg valakinek van más ötlete?

13l

2011. máj. 19. 23:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kérd meg anyukádat, hogy otthon maradhass aznap, 1-2 napot ő is igazolhat
2011. máj. 19. 23:54
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem ismered te anyámat...(örülj neki)

Nem fog nekem igazolást írni,ő nem ilyen...

2011. máj. 19. 23:55
 3/13 anonim ***** válasza:
13 éves vagy és befér 3 ujjad? :D:D:D Amúgy, ha akkor lesz meg, és mindenképpen úszni akarsz, akkor nincs más lehetőséged, csak a tampon. Vagy megkéred a tanárodat, hogy úszhass máskor.
2011. máj. 19. 23:57
 4/13 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy engedje meg, hogy bemehess más osztály úszásórájára.

3 ujjon én is meglepődtem. :D

2011. máj. 19. 23:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen,jól olvastad :) Köszi a válaszokat!:D
2011. máj. 20. 00:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan próbáld meg a tampont, viszont a szádat kikéne mosni, mert nem kicsit mocskos. :D
2011. máj. 20. 00:11
 7/13 A kérdező kommentje:
Ez van :)
2011. máj. 20. 00:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha inkább anyukáddal haverkodnál minthogy az ujjadat dugdosod nem oda való helyekre, meg illetlenül beszélsz...jah és menj aludni
2011. máj. 20. 00:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Gyerünk,olts még.Remélem élvezed.
2011. máj. 20. 00:24
 10/13 anonim válasza:
1 ujj elég ahhoz, és addig told míg tudod az ujjadat, de a madzagot ne felejtsd el, rohadt kényelmetlen lesz az első, de jobb ha megbarátkozol vele mert sokkal praktikusabb és higénikusabb és nem utolsó sorban MAJD kényelmesebb lesz mint a böszme nagy betét :S
2011. máj. 20. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!