Rá fogok szokni? Hülye voltam?
1/26 anonim válasza:
Szerintem nagy részét add neki.
Amúgy ha nem akarsz rászokni de akarsz cigizni akkor igyál előtte valami piát! Nálam bevált :D :D
2011. júl. 5. 12:43
Ha rám hallgatsz, akkor elajándékozod valakinek és nem gyújtasz rá.
Annak idején én is igy indultam, hogy néha egy-egy cigi, és mire észbekaptam, napi 3 doboznál tartottam. Jóval késöbb leszoktam ugyan, de az sem volt éppen kellemes élmény.
Ne szivj több cigit és ne tarts otthon, most még könnyen meg tudod állitani, késöbb egyre nehezebb lesz. (Arról nem is szólva, hogy mennyi negativ hatása van az egészségedre is. Meg még igen sokba is kerül, ha rászoksz.)
3/26 anonim válasza:
Nyugodtan szokjál rá , majd idővel rájössz hogy havi szinten mien jól jönne az a plusz havi 20 - 25 ezer forint
amit majd cigire fogsz költeni :D
( Inkább rágózz , én azt tenném a helyedbe )
ne cigizz, büdös leszel tőle. Azt a szagot semmi nem nyomja el :( nincs annál kiábrándítobb, amikor egy csak büdös
2011. júl. 5. 12:45
Ugyanígy voltam én is nemrég, nem bírtam ellenállni és vettem zöld marbit...:) azt még elszívtam, de megfogadtam magamnak hogy többet nem veszek. Azóta kínálni is próbáltak nem egyszer, de nemet mondtam. Egy kis akaraterő kell és menni fog :) Plusz még nem vagy láncdohányos (így szokták mondani? :D), szóval könnyebb is leszoknod mint azoknak akik már jó pár éve nyomják. Most tedd le amíg nem késő!
18/L
2011. júl. 5. 13:00
Én is így kezdtem pont annyi idősen, mint te. Először elfeleztem, megosztottam, de aztán már csak én szívtam. Ez pár hét alatt arra fejlődött, hogy egy nap másfél dobozzal elszívtam.
Ha nem akarsz rászokni, hát ne tedd. Add oda valakinek azt a dobozt és ne vegyél többet. De hidd el nekem, minden függő úgy kezdte, ahogyan most te. Először egy-két szál, aztán öt, aztán 10 és határ a csillagos ég.
2011. júl. 5. 13:04
7/26 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) abból baj lehet, ha alkalmanként 1-et elszívok? mondjuk ha buli van... nyáron mondjuk van egy jó pár buli, de suliidőben kevés... a barátnőmmel már csak jövőhéten tudok erről beszélni, mert elutazott. meg azt nem szeretném, hogy akkor csinálom, ha ideges vagyok, mert sokat vagyok ideges, és így hogy ez nyugtat, rá tudnék szokni... amíg nem tudom odaadni másnak, hova rejtsem? mindig attól félek, hogy megtalálják a szüleim, pedig nem szoktak a sulis cuccaim között kutatni a fiókomban, főleg hogy egy neszeszerben van... csak félek! van okom rá?
8/26 A kérdező kommentje:
és a rágózás hogyhogy segít? :)
baj nem lesz belole, ha neha elszivsz egy cigit, az hogy raszoksz meg az onkontrollodtol fugg. En elszivtam fel even keresztul minden nap egy dobozzal, aztan egyszer meguntam, es azota alkalmi dohanyos vagyok. Ilyen is van.
2011. júl. 5. 18:52
Az hogy rászoksz-e az tőled függ. én két éve voltam így, hogy kezdtem próbálhatni a cigit mostanra azt mondják rám, hogy dohányos vagyok. nem szívok el napi két dobozt sőt suli időben is általában reggel 2-3 szál délután 2 és este néha egy de azt is ritkán.. stresszes vagyok és szenvedélyem a cigaretta.. de mégis átlagosan egy nap kb 5 szálat szívok és hétvégén szinte alig többet egy vagy két szálnál.. ami durván heti egy doboz. és még vagy két éve persze bulikon több.. de az alkalmi. és ha úgy hozza a helyzet pl. elmegyek valahova hetekre ahol nem szabad rágyújtani, akkor nem teszem. simán kibírom. Nekem az a véleményem, hogy aki nem akar rá szokni, az nem is fog! javarészt azért cigizem,mert élvezem (idegességre szerintem nem jó..arra ott vannak a dilibogyók) a lényeg: ha élvezed a cigizést, akkor csináld. Ha úgy érzed elég, akkor abbahagyod. Ha most ennyire aggódsz h rá szoksz, akkor szerintem elég lelkiismeretes vagy ahhoz, hogy le tudj szokni... :)
2011. júl. 5. 23:10
Kapcsolódó kérdések: