Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rá fogok szokni? Hülye voltam?

Rá fogok szokni? Hülye voltam?

Figyelt kérdés
régen nagyon utáltam a cigit, de pár hónapja kipróbáltam, meg még egy párszor szívtam, de nem akarok rászokni. viszont tegnap megkívántam, és vettem egy doboz zöld marbit... úgy tervezem hogy egyik barátnőmmel (aki tuti belemenne) megfelezem, régen volt szó arról hogy vennénk közösen, de elutasítottam. most elrejtettem, de rémálmom volt, hogy a szüleim megtalálják... nem akarom gyakran csinálni! mit tegyek? milyen döntés volt hogy vegyek? 16/L
2011. júl. 5. 12:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha még most abbahagyod,akkor nem fogsz rászokni,de viszont,ha minden áron cigizni akarsz,akkor e-cigi! :)
2011. júl. 6. 13:16
 12/26 A kérdező kommentje:
az pontosan milyen? tudom hogy létezik de az milyen?:)
2011. júl. 6. 14:03
 13/26 anonim ***** válasza:

a leszokásban segít,nem kell meggyújtani,a végében egy kis lámpa ég,és sima vízgőzt szívsz! :)

lehet bele venni akár nikotinmentes patront is. először pl. egy közepes erősségű patront,aztán gyengébbet,és a végén pedig nikotinmenteset,és már le is szoktál! :)

remélem kielégítő volt a válaszom! :)

2011. júl. 6. 17:06
 14/26 A kérdező kommentje:
köszi :) ilyet hol lehet kapni? :D
2011. júl. 6. 19:12
 15/26 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

:)

Nem nézem meg őket,csak úgy futólag,de szerintem itt tudsz venni! :D

2011. júl. 7. 09:00
 16/26 A kérdező kommentje:
ezek jó drágák XD de köszi :)
2011. júl. 7. 10:28
 17/26 anonim ***** válasza:

sajnos drágák! :(

Én is néztem már őket,de aztán lemondtam róluk! :)

Inkább vízipipázok Shiazo-val továbbra is! :D

2011. júl. 7. 13:45
 18/26 anonim válasza:
én vettem anno e-cigit, de már nem használom, mert a patronnak hamar elment az íze, és ilyen "elektronikus" lett. :D (kb. mint amikor használod a hajszárítót, és érzed a szagát). meg sok a macera vele, tisztítani kell, stb. egyszer már vissza is vittem, mert valamiért nem működött. kicserélték az akkuját, aztán félre raktam, és nemrég újra próbáltam, de nem működött...
2011. júl. 7. 14:06
 19/26 anonim ***** válasza:
Köszi az infót! :)
2011. júl. 7. 14:37
 20/26 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. júl. 7. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!