Rá fogok szokni? Hülye voltam?
Figyelt kérdés
régen nagyon utáltam a cigit, de pár hónapja kipróbáltam, meg még egy párszor szívtam, de nem akarok rászokni. viszont tegnap megkívántam, és vettem egy doboz zöld marbit... úgy tervezem hogy egyik barátnőmmel (aki tuti belemenne) megfelezem, régen volt szó arról hogy vennénk közösen, de elutasítottam. most elrejtettem, de rémálmom volt, hogy a szüleim megtalálják... nem akarom gyakran csinálni! mit tegyek? milyen döntés volt hogy vegyek? 16/L2011. júl. 5. 12:38
21/26 A kérdező kommentje:
úgy döntöttem, hogy nem folytatom tovább, kidobtam, és már nem tervezek megint rágyújtani :) max néhanéha, de vége :) :D
2011. júl. 14. 18:17
22/26 anonim válasza:
Jól tetted,hidd el,de még csak néha se,mert az is ugyan olyan káros,olvastam róla egy cikket!
23/26 A kérdező kommentje:
énis hallottam róla hogy már egy szál is káros... csak sokan nem hiszik el... köszi a tanácsot :)
2011. júl. 14. 20:51
25/26 anonim válasza:
hát sztem is add oda vkinek azt a dobozt és ne gyújts rá csak igaazán alkalmanként, egy egy buliban egy szálat, de nem mindegyikben.
amúgy mondhatnám hogy rakd a ruháid közé a dobozt ott biztos nem keresik, de inkább ne, büdös lesz a ruhád, amit érezni is lehet.
a fiók nem túl jó ötlet, bárki bármikor kihúzhatja! aztán lehet anyukádnak épp elfogyott egy krém és belenyúl a tiedbe amíg te nem vagy ott...
inkább mondjuk ha megvan még, akkor a számítógéped dobozába, és azt rakd a sarokba, szekrény mögé, stb..
a rágó úgy segít hogy csámcsogsz és csámcsogsz és jobb lesz! :D ha nem hiszed próbáld ki és szokj rááááá:D
egy rágófüggő
26/26 A kérdező kommentje:
oké, már régi a sztori de azért köszii :D
2011. szept. 6. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!