Bocs a hülye a kérdésért, de még nem voltam nőgyógyásznál és holnap megyek. Zokniban kell majd kislattyognom? Vagy esetleg mezítláb/cipőben?
Magánorvoshoz megyek! Igen, én is elmosolyodtam, ahogy elképzeltem magam csupasz fenékkel, de cipőben, ezért kérdeztem.
Szóval akkor zokni maradhat?
Mert az is fura lenne, ha azt levenném, mert miért tenném... vagy csak én lihegem túl a dolgot?
Köszi a választ!!!
Köszönöm a válaszokat!
A hosszított felső be van készítve! :)
Azért szurkoljatok, hogy ne legyen semmi komolyabb bajom!
Én a cipőt nem szoktam visszavenni, ha zokni van rajtam, arra a pár méterre minek... Nyáron, ha mezítláb megyek és szandiban, akkor a szandálba visszalépek, amíg kislattyogok, és csak a vizsgálószéknél bújok ki belőle. Cipőben nem szívesen feküdnék föl, koszos cipőtalp a dokibácsi arcába szerintem gáz. Meg aztán ki tudja, mibe léptem előtte, ennek nem teszem ki szegényt. :)
Különben irigyellek kicsit, hogy az első nőgyógyásznál tett látogatás előtt ez a legnagyobb bajod, emlékszem én hogy rettegtem... :) Mondjuk utólag nevettem magamon, most meg már rutinból megyek, főleg mióta pocakos vagyok. :) egy 32 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!