Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bocs a hülye a kérdésért, de...

Bocs a hülye a kérdésért, de még nem voltam nőgyógyásznál és holnap megyek. Zokniban kell majd kislattyognom? Vagy esetleg mezítláb/cipőben?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 22:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyásza válogatja. Nem tudom, a tiédnél mi a rendszer. Az sztk-s orvosomhoz mindig zokniban, bugyiban mentem be a közös (!) öltözőből. A magánorvosomnál külön öltözőfülke van, csak akkor kell levetkőznöm derékig, amikor erre megkér. Engem a zokni nem zavar, hülyébben érezném magam alul semmiben+cipőben.
2010. dec. 1. 23:03
 2/13 A kérdező kommentje:

Magánorvoshoz megyek! Igen, én is elmosolyodtam, ahogy elképzeltem magam csupasz fenékkel, de cipőben, ezért kérdeztem.

Szóval akkor zokni maradhat?

Mert az is fura lenne, ha azt levenném, mert miért tenném... vagy csak én lihegem túl a dolgot?

Köszi a választ!!!

2010. dec. 1. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Alul teljesen vetkőzz le, a zoknid nyugodtan fenn hagyhatod nyugodtan, a cipőd viszont lehetőleg vesd le, mielőtt felfeküdnél az asztalra.
2010. dec. 1. 23:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! :))
2010. dec. 1. 23:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Hosszú szoknyában bugyi nélkül szoktam bemenni, nem kell pucéron bevonulni. A hosszú bő szoknya a vizdgálat alatt is maradhat, az nem zavarja az orvost a túrkálásban.
2010. dec. 1. 23:26
 6/13 AnneShirley válasza:
Én hosszított felsőt veszek fel... :) Tél van és amúgy is divat. Ha meg nem acélbetétes bakancsot viselsz hozzá nem is néz ki gázul... bár szerintem ebben a szakmában a legkisebb gáz, amit látnak a pucér fenék-hótaposó páros :D Csak neked nem olyan kellemetlen. Nekem általában még beszél is, miután leöltözöm, úgyhogy kevésbé kínos a hosszított felsőben meghallgatni :D
2010. dec. 2. 03:01
 7/13 anonim ***** válasza:
én szoknyában szoktam menni (télen is) és direkt viszek zoknit, hogy felhúzzam, ne kelljen mezítláb legyek, mert ugye a harisnyanadrágot le kell venni :D
2010. dec. 2. 05:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Cipőt lehet, hogy le kell venni, de a zoknit nem, hiszen nem a lábadat vizsgálja, hanem a puncidat.
2010. dec. 2. 07:43
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A hosszított felső be van készítve! :)

Azért szurkoljatok, hogy ne legyen semmi komolyabb bajom!

2010. dec. 2. 08:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Én a cipőt nem szoktam visszavenni, ha zokni van rajtam, arra a pár méterre minek... Nyáron, ha mezítláb megyek és szandiban, akkor a szandálba visszalépek, amíg kislattyogok, és csak a vizsgálószéknél bújok ki belőle. Cipőben nem szívesen feküdnék föl, koszos cipőtalp a dokibácsi arcába szerintem gáz. Meg aztán ki tudja, mibe léptem előtte, ennek nem teszem ki szegényt. :)

Különben irigyellek kicsit, hogy az első nőgyógyásznál tett látogatás előtt ez a legnagyobb bajod, emlékszem én hogy rettegtem... :) Mondjuk utólag nevettem magamon, most meg már rutinból megyek, főleg mióta pocakos vagyok. :) egy 32 hetes kismami

2010. dec. 2. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!