Bocs a hülye a kérdésért, de még nem voltam nőgyógyásznál és holnap megyek. Zokniban kell majd kislattyognom? Vagy esetleg mezítláb/cipőben?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 22:56
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, még olvastam előtte, csak már válaszolni nem volt időm! :)
Egyébként tényleg nem fájt, meg semmi, valahogy zavarban sem éreztem magam. És a legfontosabb, hogy úgy néz ki, semmi komoly baj nincs! :)
Ja, és sok boldogságot a babához kedves kismama! :)
2010. dec. 3. 08:27
12/13 anonim válasza:
Én magánrendelőben voltam, és a doki adott papucsot meg fehér szoknyát is, amiben járkáltam.
13/13 anonim válasza:
Hát én egy privát dokinőhöz járok tinirendelésre, nagyon jó fej. Első alkalommal teljesen meztelenül vizsgált :) De nem vagyok szégyellős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!