Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért recések a fogaim? Az...

Miért recések a fogaim? Az első kétt fogam recés, De miért?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jahj, már alig vártam, hogy írjál.

Ohh, hogy még a pszichológia is a szakterületed? Te aztán a mindent tudás egyetemére járhatsz! Nem ártana kicsit elemezned magad, milyen barom leszel mikor okoskodni, kötekedni támad kedved, ebben igazat adok neked! Ha már ennyire okos vagy, akkor nem ártana némi kulturáltságot is magadra ragasztani, nem gondolod? Azon gondolkoztam, vajon ezt a fajta bunk.óságot otthonról hozod, vagy ott tanítják, ahol ezt a rengeteg tudást szerzed?

Bár igazad van, harapást kellett volna írnom, akkor nem tudtál volna mibe belekötni, de így viszont megint lett egy sikeres napod, mikor is megmutathattad, milyen okos is vagy!

2012. okt. 8. 13:25
 12/13 Diarmand ***** válasza:

Csupán az egyik legnyilvánvalóbb emberi reakciót írtam le (a másik ilyen a tagadás). Nehogy már én legyek a hibás amiért ilyen alapdolgokat nem tudsz :)

Egyszóval ez a rengeteg tudás csak a te szemedben tűnhet annak primitív barátom, ugyanis ezt bármelyik értelmesebb ember el tudja Neked mondani. Most az, hogy makacsságodban és a hülyeségedben is nyíltan alul maradtál azt eredményezi, hogy nekem esel. Hát, sok sikert és még még még több sírást :)))

2012. okt. 8. 13:38
 13/13 A kérdező kommentje:

Jó nagy B@rmok vagytok!

Ilyenen össze veszni ?

(Legalább a recés fogakon veszekednétek) :D

2012. okt. 8. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!