16 éves vagyok és most váltok középsulit, mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és most fogok iskolát váltani.elég elit helyre fogok járni,és félek az első benyomásoktól. az osztályomba 30 fiú van és 6 lány.az első napon lesz az évnyitó és után tanórák szal normál ruhába kell menni. mit vegyek fel,hogy sminkeljek,milyen legyen a haj,hogy viselkedjek,közeledjek,hogy a fiuknak és a lányok is jó benyomással legyenek? picit duci vagyok,de az arcom elég szep és nem szeretnem ha a sulyom miatt kiközösitenének.2012. aug. 30. 22:34
1/6 anonim válasza:
Legyél nagyon határozott,egyenes és tegyél úgy mintha te lennél a főnök.Próbálj meg szépen de azért stílusosan felöltözni,hanyagold a kislányos ruhákat,pillangós pólókat,színes farmereket.
2/6 A kérdező kommentje:
a csinos ruhára mondanál példát?
2012. aug. 30. 22:39
3/6 anonim válasza:
én úgy vettem észre, hogy a ducik cikizése csak általánosban megy, középiskolában, főleg ha elitebb, akkor ott már nem, ez miatt ne aggódj. :)
szerintem a sminked legyen normál, nem kell túlzásokba esni, csak amit szoktál használni amúgy is. meg én a helyedben vinnék váltóruhát, hogy ne ünneplőbe kelljen végigszenvedni a napot. a hajadat pedig mosd meg évnyitó előtt. :)
4/6 anonim válasza:
pl egy sötétebb kék farmer meg fehér vagy bézs színű egyszínű póló feldobva egy lógósabb nyaklánccal, meg mondjuk valami blézer szerűvel: [link]
Ilyesmi esetleg, de arra ügyelj h a póló a feneked felét takarja, ha kicsit ducibb vagy :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem ezzel nem lesz problémád, én is duci vagyok, tavaly jöttem új suliba és teljesen elfogadtak és szeretnek. :) Egy negatív megjegyzést se kaptam. Szerintem a stílusodhoz megfelelően öltözködj, a viselkedésed ne legyen túl tolakodó, de azért legyél nyitott. Remélem sikerül beilleszkedned. Hidd el, hogy a külső nem minden. :)
6/6 anonim válasza:
Legyél kedves, mosolygós és közvetlen, az összes többi ennél sokkal kevesebbet nyom a latban. Ne vigyél túlzásba semmit magadon, add önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!