Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha cipő...

Szerintetek gáz ha cipő fazont váltok?

Figyelt kérdés

Ilyen cipőre szeretnék váltani: [link] . Kényelmes?

Ehhez

hasonlót hordtam: [link]

Lány vagyok. Szerintetek jól döntök. Mert szerintem nem igazán lányos ha deszkacipőt hordok. A fiúk melyiket szeretik jobban? Csőgatyával szeretném hordani. -Előre is köszi a válaszokat

2010. jún. 24. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden fiúnak más tetszik, valakinek a nőiesebb, valakinek a sportosabb..

Amúgy szerintem nyugodtan válthatsz, hogyha illik a ruháidhoz :D

2010. jún. 24. 15:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Várom a további kommenteket!
2010. jún. 24. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Hát deszkáscipőt ne hordj!:D

15/f

2010. jún. 24. 15:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaz midnekinek mást jelent a nőiesség, de szerintem cső gatyával nagyon jól mutatna. Én is régen deszkás cipőt hordtam, mostmár topánkákat és converse cipőt. Nekem a képen a fehér topánka tetszik egy sötét egyszínű csőgatyával :)
2010. jún. 24. 16:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Miért gáz? Nyár van. :P Én is deszkásba járok télen, mert jó meleg, de nyáron előveszem a topánt és a sárga tornacipőt :)
2010. jún. 24. 16:30
 6/12 anonim ***** válasza:
dehogy gáz, egész nyugodtan:)
2010. jún. 24. 16:35
 7/12 anonim válasza:
Nekem mind a 2 tetszik...de a deszkáscipőt nemvenném fel mert vékony a lában és csőnacival sztem nemáll jól, éna csőnarághoz ugyan ilyen fehér kiscipőt vettem :D és nem mind1 milyet veszel mert aminek kemény az oldala feltöri a lábad..
2010. jún. 24. 17:06
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

szerintem nem gáz :P

15/F

2010. jún. 24. 18:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi:-) És mit szóltok olyan gumival összehúzotthoz? [link] . Ehhez hasonlóhoz csak dísz nélkül natúr színben???
2010. jún. 24. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiúk nem azt fogják nézni,hogy milyen cipő van rajtad.amugy a legtöbb srác szereti a vagány csajokkat mint pl.a deszkásokat.:)[persze a deszkás,bmx-es fiúkra gondolok].amugy ez attól függ,hogy melyik áll[t] jobban.:)Amugy szerintem nem gáz.:D néha kell váltani.
2010. jún. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!