Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most mit csináljak? Elég...

Most mit csináljak? Elég sürgős. De nincs 200 ezer ft-om!

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy elmentem fogorvoshoz fogérzékenység miatt,és csináltak röntgent..

16 lyukas fogam van, 2-t ki kell húzni,bölcsesség fogam el van feküdve alul és nincs kinőve,felül törik le vagy mit mondott és még fogkövet is kéne szedetni..

Hát ez lesokkolt mikor nyújtotta a számlát hogy mennyi lenne és 197 ezer ft!!

Ilyenkor mit tegyek ha nincs ennyi pénzem? SZTK-s-hoz nem akarok menni,az csak többet árt mint használ az itteni emberek véleménye alapján:SS

Ha még pár hónapig így marad,mondjuk februárig mert akkor lesz szülinapom akkor meg tudnám csináltatni,de addig mit történik? Mi van akkor ha így marad addig?

Végülis eddig is kibírta nem?:S

Segítsetek kérlek,ti mit tennétek a helyemben? Mennyire komoly a helyzetem?

2012. okt. 6. 19:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Jujj, hogy néznek ki azok? Nem szoktál fogat mosni?
2012. okt. 6. 22:15
 12/35 A kérdező kommentje:

hát ti hülyék vagytok..tisztelet a kivételnek,de tudják kikhez szólok!

egyszer hogy drogozok,utána meg nem mosok fogat kik vagytok ti az őrangyalaim vagy minek néztek? Nem drogozok és rendszeresen mosom a fogam. Túl sok savas üditő tette tönkre a fogaim. A fogkő belül van, a lyukak meg nem is látszanak ha mosolygok úgyhogy nagyon el vagytok tévedve, nem csúnyák a fogaim max ha valaki tüzetesebben vizsgálja mint egy fogorvos.

De itt nem ez a lényeg hogy szép-e vagy nem szép.

Többiekhez akik normálisan tudtak válaszolni: Sajnos a kuponos verzió nem jó,mert Győri vagyok. Voltam 1 fogorvosnál először ott nem volt röntgen ezért kerestem fel ezt a fogorvost,de 12 ezer nem sok egy tömésért? Szerintetek ez reális ár,minden magán fogorvos ennyiért töm egy fogat?:S

Alapból 3 részletbe akarja a doki megcsinálni a fogaim,de akkor is az 66 ezer ft havonta. Itt lesz karácsony is ott is rengeteg pénz megy el..

Szerintetek körbetelefonáljak pár MAGÁN dokit hogy mennyiért dolgozik vagy ennél nem lesz olcsóbb?

Kérem csak normális válaszokat,nem érdekelnek a hülye beszólások! Köszönöm aki segíteni akar nem b@szogatni.

2012. okt. 6. 23:31
 13/35 A kérdező kommentje:
jaj igen 9-es: fogkő leszedés azt mondod fontosabb? Az 8 ezer,azt ki tudom fizetni azért kérdezem. Akkor az a legfontosabb?
2012. okt. 6. 23:33
 14/35 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem el hogy nem látszik. Rakjál már fel egy képet.
2012. okt. 6. 23:43
 15/35 anonim ***** válasza:

en se hiszem el hogy nem latszik, hat amikor beszel vagy nevet az ember egesz sok foga latszik, hacsak nem direkt ugy beszel hogy ne latsszon.

amugy a 12 ezer realis ar, legalabbis budapesten tuti de amugy tudod gugli a baratod rakereshetsz par fogorvosi rendelore, arlista szokott fenn lenni.

amugy itt nem az a megdobbento hogy van lyukas fogad hanem hogy ennyire elhanyagoltad hogy megvartad mig 16 lesz. en is voltam mar eletemben 16x fogorvosnal, most meg egy lyukas fogam sincs, es nem is kellett 100 ezreket egyszerre leperkalni hanem amikor kellett mindig egy kicsit. meg hogy most is nem hogy szegyellned magad, meg neked all feljebb hogy ugyan mi ebben a durva >D kibirom valahogy hogy ne szemelyeskedjek de ezt meg kellett volna mar tanulnod hogy ha lyukas a fogad elmesz a fogorvoshoz

2012. okt. 6. 23:51
 16/35 A kérdező kommentje:

meg kellett volna..

ha az a volna nem is volna..

Most már késő bánat,megtörtént ennyi fogam lyukas nem tudok mit csinálni..

Pont ez a baj nem tudom mit csináljak. De akkor azért körbenézek hogy másnál mennyi,de itt adnának ingyen nyugtatót legalább ez a baj,ezért vagyok ideges.

Ez már másik probléma..

2012. okt. 7. 00:02
 17/35 anonim ***** válasza:
A fogkő leszedése és az érzékeny fogak betömése a legfontosabb,Bp-en 9-13 ezer között van a tömés,ott ahova járok,néha van kuponos 6000-ért.A 12-őt kisebb töméseknél drágállom,három felszínűnél már reális.Nézz körbe,hátha van olcsóbb hely is.
2012. okt. 7. 10:37
 18/35 A kérdező kommentje:

bocsi,ezt láttam másnál orvosnál is mi ez a 1 felszínű,2 felszínű,meg 3 felszínű tömés?:O

Köszönöm amúgy este még nézegettem rengeteg fogorvost,aztán talán 2-nél volt árlista. De nembaj hétfőn felhívogatok párat:))

És nincs minden fogorvosnál nyugtató amúgy? Mert ahol most 12 lenne a tömés az ingyen ad nyugtatót úgy hogy valaki hazakísér utána. Ez nem alap,mi?:S

2012. okt. 7. 11:28
 19/35 anonim ***** válasza:
A felszín a lyuk nagyságától függ,minnél nagyobb tömés kell,annál drágább.Nyugtatóra semmi szükség egy fogtömésnél,csak érzéstelenítő ajánkott,hogy ne legyen olyan kellemetlen.
2012. okt. 7. 12:39
 20/35 anonim ***** válasza:
Sztk-s fogorvoshoz járok, ahogy szinte mindenki a környezetemben, ugyanazt megcsinálja amit a másik tízezrekért... semmi különbség. Leszámítva hogy nem kell fizetni. Egyébként én is hasonló gondokkal küzdök, csak nekem a kihúzandó fog több mint a betömendő... de egy tömésért + húzásért tényleg nem éri meg fizetni, sztk-s ugyanúgy megcsinálja. Akkor kell magándoki, ha már ennél komolyabb gondok vannak.
2012. okt. 7. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!