Mit tegyek, hogy ne szenvedjek annyira foghúzásnál?
Figyelt kérdés
Valami gyógyszer?
Legutóbb is rám szólt a doki hogy maradjak nyugton. Merthogy remegtem... de ezzel mit tudok tenni?
2012. okt. 4. 21:28
1/3 anonim válasza:
Moss fogat rendszeresen, hogy ne rohadjon ki a pofádból, és nem kell kihúzni
2/3 anonim válasza:
Hát, ha nem olyan könyörtelen, akkor adnia kellene érzéstelenítőt. Ha meg szorongsz, előtte egy szem nyugtató, és nem fogsz remegni.
3/3 anonim válasza:
Az érzéstelenítő miatt elvileg nem érzel semmit. Nekem ma húztak bölcsességfogat, ami nem volt egyszerű, mert az ínyből egyáltalán nem volt kinőve, szóval vágták, vésték, és alig bírták kihúzni, de nem éreztem semmit, csak azt, hogy folyik a vérem. Én azt csináltam, hogy végig behunyva tartottam a szememet, így nem láttam, hogy éppen melyik eszközzel támad, és mi mennyire véres. Tanultam az előző alkalomból. Amúgy én is remegtem, pedig tudtam, hogy nem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!