Foghúzásnál lehetséges altatás, vagy kábítás? Mondjuk szájsebészeten?
Szájsebészeteken biztos van ilyen lehetőség.
Viszont egy sima foghúzáshoz miért kéne altatás vagy kábítás?
Viszont értelmi sérültek vagy autisták esetében van olyan lehetőség, hogy a fogtömése illetve húzása altatásban történjék.
LEMARADT...
3 hete húzták a fogam és majd besz@rtam a székbe pedig 28 éves felnőtt ember vagyok és sokmindent kibírtam már,azt hittem az állkapcsom is kijön a helyéről!!!!
majd besz@rtam - hat akkor a helyedben en orvost valtanek.
Az en fogorvosom ugy adja be a szurit, hogy szinte alig erzem. De most tenyleg. Tobbszor voltam vert adni, tudom milyen mikor megszurnak, de ennek a dokinak arany keze van. Nem tudom hogy csinalja, de csak egy pici szurast erzek az elejen es latom hogy mozgatja a kezet ide-oda, hogy mindenhova jusson az erzestelenitobol es utana semmit nem erzek csak hogy babral a szamban. Kb 14 eves korom ota hozza jarok, mert a fajdalommentes szuri nekem minden penzt meger (es mar elmultam 30)
Éber szedálást több helyen végeznek, az a doki szerint is olyan mintha részeg lennél, mikor megjegyeztem, hogy akkor akár be is rúghatnék mielőtt jövök mondta, hogy teljesen nyugodtan sőt ő is ezt javasolja inkább.
Mindenképp magánrendelést javaslom, nekem is ott húzták a fogamat, rendese kapsz érzéstelenítőt kb. semmit se érzel a dologból, írnak fel receptre fájdalomcsillapítót, mert bár akkor mikor húzzák nem érzel semmit (nálam szólt a doki ,hogy ha mégis bármit érzek jelezzem és akkor ad még szurit. A gyökérkezelésnél kellett is, ha kell ad második, harmadik vagy akár több löketet is és tuti eljutsz addig, hogy teljesen letompulsz, még akkor is ha egy mammut vagy. :)
Azért részegen lehet, hogy elmozdítód a fejedet, amikor nem kéne.
Nem kell félni a fogorvostól, nekem volt hogy mind a 3 gyökerem beletört, de nem volt gáz amikor egy felvidéki barbár orvos kiszedte, pedig tényleg brutál volt, de kibírható teljesen, pedig enm bírom a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!