Fájó fognál mennyit fogok érezni foghúzásnál?
Figyelt kérdés
Be is volt gyulladva, de szedtem rá gyógyszert és lement, de a fájdalom megmaradt, és nagyon félek!2011. júl. 20. 10:09
1/11 anonim válasza:
Ha ügyes az orvos, és megfelelően érzésteleníti, akkor semmit! Én próbáltam olyan fogorvost keresni általában, aki szájsebész is egyben, találtam is szerencsére egyet akinek "arany keze" van.
Ő úgy húzta ki a fogamat, hogy észre sem vettem (kb. 5 mp alatt). Mikor kész lett, megkérdeztem, hogy "tényleg csak ennyi volt?" :)) Pedig nálam senki sem fél jobban a fogdokitól...
2/11 anonim válasza:
A fájdalomcsillapító injekciós tű szúrásán kívül nem fogsz érezni semmit, max később, ha elmúlt a hatása.
Ne félj, megmaradsz! :)
3/11 anonim válasza:
Az injekciónak az elejét fogod érezni, de hamar beüt a cucc, utána semmit. A recsegő hang húzás közben szerintem sokkal parább.
4/11 anonim válasza:
Ha ügyes az orvosod, akkor semmit. Az injekciót fogod érezni (de az sem vészes, kibírható), meg esetleg azt, hogy a doki matat a szádban - de semmi fájdalmat :)
5/11 A kérdező kommentje:
Az orvosról azt hallottam hogy ügyes és jó fogorvos, de ez lesz az első foghúzásom, és emiatt félek, nem tudom hogy milyen.
2011. júl. 20. 11:05
7/11 A kérdező kommentje:
Alsó 6-os, nagyőrlő.
2011. júl. 20. 21:39
8/11 anonim válasza:
Alsót meglehetősen jól lehet érzésteleníteni, ne aggódj. Nekem 14 évesen húzták ki, be volt gyulladva, de minden ok volt.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem mert olyan helyen van a lyuk.
2011. júl. 21. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!