A doki azt mondta 1 óra alatt elmúlik az érzéstelenítő hatása, de 3,5 óra múlva kezdtem el érezni. Ez normális?
az alsó fogsoromat érzéstelenítette jobb oldalon. azt mondta 1 óra alatt mindenképpen visszajön az érzékelés, de csak 3,5 óra múlva kezdetem el érezni, addig semmi.
másnál is szokott ilyen lenni?
igen nálam is volt, én fizetős dokihoz járok.
nekem a nyelvemnek az egyik oldalára is ráment egyszer, (fogkezelés után kezdett rámenni, akkor éreztem)
3,5 óra, túl soknak találom, majd ír valami doki remélhetőleg :)
Szia!
Én havonta 1x megyek orvoshoz,kicseréltetem a régi töméseimet újra.
Amikor kijövök az orvostól,egyből beveszek egy fájdalom csillapítót,mert ha elmúlik az érzéstelenítő,nagyon fáj a fogam.Az első után nem aludtam éjjel,azóta már okosabb vagyok...
Velem is ez van, éppen ma voltam fogorvosnál, kaptam érzéstelenítőt, én is a jobb alsó fogsoromba.
Több mint 3 és fél órája adták be, és csak most érzem, hogy kezd alábbhagyni a zsibbadás; épp ideje már!
Megjegyzem, amellett, hogy az arcom teljesen "lebénult", a fogamnál ilyen egyáltalán nem történt, a fúrást és egyéb műveletet mindvégig éreztem, pontosabban végigszenvedtem; borzalmasan fájt!
Amúgy minden rendben van azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!