Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » "Mesélnétek" az állandó...

"Mesélnétek" az állandó fogszabályzóról? Szerintetek legyen fogszabim? Nagy mélyharapásom van.12/L

Figyelt kérdés

2012. szept. 19. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképp tetesd fel :) ja és állandót, nem éri meg sz*rakodni az éjszakaival (szerintem). nekem volt éjszakai, de egy szenvedés volt. bánom, hogy nem állandót rakattam. most azt akarok.
2012. szept. 20. 09:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. szept. 21. 08:07
 13/15 anonim ***** válasza:

hát a második jó nagy hülyeséget mondott már nem azért.

Az esetben drágább ha elmúltál 18 éves, én vagyok 15 és 30 ezer volt az egyik ív. Nem kell 8-10 járni havonta igazításra hanem havonta, és ez egyre ritkább lesz. Nekem már fél éve van és kb. másfél havonta járok. Én nagyon imádom, hogy fogszabályzós lettem egyáltalán nem fájt, csak az első ívnél de az is egy hétig tartott. Mindenképp megéri hiszen gondolj bele meddig lehetnek szép másfél-két év "szenvedés" után a fogaid.

2012. szept. 22. 21:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Te biztos sztk-s dokinál vagy, én magánhoz megyek majd, ami sokkal drágább :) azért neked is köszi a válaszod.
2012. szept. 22. 22:17
 15/15 anonim válasza:
igaz hogy tavalyi a kérdés de írnám az elsőnek hogy én 11 vagyok és már nekem is állandó lesz októberben
2013. aug. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!