Mennyi ideig tartana az ilyet helyrehozni az állandó fogszabályozóval?
Figyelt kérdés
A felső jobb 2esem egyik fele be van csúszva kicsikét a jobb 1esem mögé, a 3as (szemfogam) meg fel van egy picikét csúszva. Ez van felül. Alul meg annyi, hogy kuszák a fogaim. Ki-be-ki-be áll az első 4. Kb mennyi ideig tart ezt helyrehozni? 1,5-2 év?2012. szept. 8. 19:14
1/5 anonim válasza:
hát orvos nem vagyok, nekem 18 hónapig volt fent, szerintem 2 év minimum kelleni fog, de ezt egy fogszabályzó szakorvos tudja 100%-osan :) el kell menni orvoshoz és ő megmondja!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem értem mi lehet ebben a viszonylag kis (fenti) dologban olyan hosszas dolog. De hát remélem jó lesz :)
2012. szept. 8. 19:46
3/5 anonim válasza:
barátnőmnek is kb ez a helyzet csak fölül is elég kusza..4hónapja van neki és nagyon szépek már..úgyhogy valószínűleg csak 1 évig kell hordania
4/5 anonim válasza:
itt nem azzal van a gond, hogy mennyi idő.
figyelj ha felrakják a fogszabályzót elég hamar be fog állni a fogad és szép lesz, de azon nyomban nem vehetik le... hisz akkor rögtön visszaállna az eredeti helyére.
idő kell a fognak amíg a fogszabályozó tartja a fogaid helyét, és hogy úgy is maradjon ha leveszik ezért nagyon fontos az éjszakai fogszabályzó használata utána. :)
ne aggódj az az 1- 2 év csak elröppen! :)
5/5 anonim válasza:
igen, nekem kb 3/4 év alatt beállt tökéletesre, és még min. 3/4 évig hordtam. összesen 1,5 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!