Állandó fogszabályozóval hogy lehet enni?
Hát nem tudom mi az a burek de gondolom valami keményebb, én az ilyeneket úy ettem hogy előtte egy kicsit forgattam a számba hogy puhuljon aztán rágtam meg. Így egy kicsit gusztustalanul hangzik de nem szerett volna semmi finomról lemondani:3
(előző voltam-ha akarod privit is írhatsz:))
Szia! :)
Vajdaságból írsz? :) A burek miatt gondolom. :)
A burek nem kemény étel, egyed nyugodtan. :)
Amúgy én mindent ettem. Jó, nem az első hetekben, de amint megszoktam a fogszabit és megtanultam vele rágni, semmiről sem mondtam le. :) Pedig nekem is megtiltottak mindenféle magvat, csokit, kenyérhéjat, sőt, még a rágózást is. Én is apró darabokra tördöstem mindent, hisz fő az óvatosság. :) Suliban meg azt ettem, amit a többiek. :) Ha lenne még kérdésed nyugodtan írj!
Amúgy én is Vajdaságból írok. :) Hol csináltattad a fogszabályozódat?
Igen, vajdasági :D
Szabadkán, a Dr. Nikola Gl... nem tudom a teljes nevét. Szóval a Poliklinikán. És nem lett semmi baja fogszabályozónak, hogy ettél mindent, meg rágóztál?
Aham, én Újvidéken, szóval a te fogorvosi rendelődről/fogorvosodról sajnos tudok nyilatkozni.
Hát, egyszer-kétszer lejött egy-egy tappancs/brackett, aztán mehettem vissza másnap felragasztatni. :) De ennél komolyabb baj nem történt.
Nagyon fájnak a fogad? Kaptál rá viaszt? Nekem a fájdalom kb. 1 hétig tartott. Milyen a fogszabid? Fém?
Sajnos tudsz nyilatkozni, vagy csak elírtad és azt akartad írni, hogy Sajnos nem tudsz nyilatkozni?!
2 napja van rajtam, tegnap eléggé fájtak, most már annyira nem, de még egy kicsit mindig. Olvastam a neten, hogy kellene viaszt is kapnom, de nem kaptam..
Fém. :)
Sajnos NEM tudok nyilatkozni. :)
Ez fura, pedig kellett volna kapnod. Esetleg felhívod a fogorvosod, és megkérded, hogy mért nem adott?
Az első napokban én főleg főzeléket ettem, pudingot, tejbegrízt, szóval ilyen "híg" ételeket.
De ne aggódj semmit, gyorsan megtanulsz vele rágni, s akkor már te is mindenevő leszel. :)
A fogfájásra esetleg vegyél be fájdalomcsillapítót. Ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de nekem azt mondta az orvos, hogy ha már nem bírom tovább, akkor vegyek be gyógyszert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!