Nagyon kéne a segítség. Kérlek olvassátok el?
Figyelt kérdés
Sajnos kisebb koromban nagyon elhanyagoltam a fogaimat,egy rossz fogorvosi élmény után,nagyon félek azóta... 3 hónapja elmentünk,leszedte a fogkövet betömte... Sajnos van 3-4 farkasfogam,(azt hiszem így hívják...)Vissza kéne menni,de nem szeretnék állandófogszabit... segítsetek... 14/L2012. szept. 13. 18:58
1/7 anonim válasza:
ha nem szeretnél,akkor nem tesznek fel!ENNYI!
2/7 A kérdező kommentje:
Nem merek nyitott szájjal mosolyogni,és ez elveszi az önbizalmam...
2012. szept. 13. 19:05
3/7 anonim válasza:
Mondd meg, hogy miben segítek, aztán ha mondasz konkrét dolgot, megpróbálok. :D
De varázsolni sajnos nem tudok. xD
4/7 anonim válasza:
Szia!
Hát 3-4 szerintem nem lehet, de küldesz a fogaidról egy képet?
5/7 anonim válasza:
Vigyi, most se mosolyogsz nyitott szájjal, akkor nem mind1 hogy azért nem mert csúnyák a fogaid, vagy azért nem mert csúnyák a fogaid, de éppen azon vagy hogy szebb legyen!? Csináltassál fogszabályzót!
6/7 anonim válasza:
szerintem semmi gond nincs a fogszabályzóval!semmi ciki nincsen benne, sőt szerintm a valami ha valaki törődik a fogaival!
7/7 anonim válasza:
semmi gond a fogszabival, sőt..szerintem kifejezetten sexy :) hidd el, hogy nem fogod megbánni ha most megcsináltatod. egyrészt azért, mert gyönyörű mosolyod lesz, másrészt pedig azért, mert olcsón megúszod. én most azért dolgozok látástól vakulásig, hogy ki tudjam majd fizetni a fogszabit(340ezer lesz kb). életem legnagyobb hibájának tartom, hogy fiatalabb koromban nem rakattam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!