Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kérlek olvassátok el, nagyon...

Kérlek olvassátok el, nagyon fáj a nyelvem, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2hete volt egy gyomorrontásom, süteménytől, aminek az alapja a tojás. És anyával arra gyanakodtunk, hogy lehet szalmonellás vagyok, de mivel nem sárgultam be..ezt kizártuk. azonban van oldalt egy hólyag a nyelvemen..először azt hittem megharaptam és azért fáj..de mostmár lassan egy hete ott van, és annyira fáj, hogy alig bírok enni. :( viszont csak egyetlen egy hólyag van ott, ami hát..nem valami kicsi. és tényleg nagyon fájdalmas.. szerintetek lehet ez a gyomorrontásom következménye? vagy valami más súlyos betegség? volt már valaki így? elmenjek orvoshoz? segítsetek létszi.. 17 éves vagyok.

2010. jún. 26. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan menj be egy patikába, többfajta szájfertőtlenitőt lehet kapni, olyat, amiket pld foghúzás után is használnak. Kérj a patikustól, rögtön ad! De ha van otthon pld Betadin az is jó
2010. jún. 26. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez van neked,aftának hívják.

[link]

Elmehetsz dokihoz nyugodtan,megmondja mivel kenegesd, azthiszem rózsavizet (vagy rózsaolaj fene tudja mi a neve) szoktak rá ajánlani:)

Nekem is volt már sokszor is és rohadtul fáj:SÉn már azthittem daganat mert az is így néz ki csak az nem fáj XD

2010. jún. 26. 08:55
 3/7 A kérdező kommentje:
ah köszi a segítséget. hálás vagyok:)
2010. jún. 26. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:

valószínűleg az előzőnek van igaza:)

egyébként csak úgy mondom,hogy a szalmonellától nem sárgulsz be. (láz, hasmenés,hányás jelzi). sárgaságot az elégtelen májműködés okoz

2010. jún. 26. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Patikában recept nélkül vehetsz Corsodyl öblögetőt (ilyen makacsságra már nem használ a phlogosol és társai), az rendbeteszi. Ez egy pici fertőzésnek a jele, de igazad van, pokolian tud fájni. Nyugi, ez az öblögető helyreráz.
2010. jún. 26. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet a patikában kapni egy glycosept nevű oldatot,erős fertőtlenítő,szájüregi és torok fertőzésekre.Azt vegyél. fülpucoló pálcát márts bele,és higítás nélkül ecseteld be naponta többször.Egy nap alatt elmúlik.
2010. jún. 26. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
A Glycosept sajnos megszűnt, nekem a Svéd cseppes öblögetés használt.
2010. jún. 26. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!