Kérlek olvassátok el, nagyon fáj a nyelvem, mi lehet ez?
Sziasztok!
2hete volt egy gyomorrontásom, süteménytől, aminek az alapja a tojás. És anyával arra gyanakodtunk, hogy lehet szalmonellás vagyok, de mivel nem sárgultam be..ezt kizártuk. azonban van oldalt egy hólyag a nyelvemen..először azt hittem megharaptam és azért fáj..de mostmár lassan egy hete ott van, és annyira fáj, hogy alig bírok enni. :( viszont csak egyetlen egy hólyag van ott, ami hát..nem valami kicsi. és tényleg nagyon fájdalmas.. szerintetek lehet ez a gyomorrontásom következménye? vagy valami más súlyos betegség? volt már valaki így? elmenjek orvoshoz? segítsetek létszi.. 17 éves vagyok.
Ez van neked,aftának hívják.
Elmehetsz dokihoz nyugodtan,megmondja mivel kenegesd, azthiszem rózsavizet (vagy rózsaolaj fene tudja mi a neve) szoktak rá ajánlani:)
Nekem is volt már sokszor is és rohadtul fáj:SÉn már azthittem daganat mert az is így néz ki csak az nem fáj XD
valószínűleg az előzőnek van igaza:)
egyébként csak úgy mondom,hogy a szalmonellától nem sárgulsz be. (láz, hasmenés,hányás jelzi). sárgaságot az elégtelen májműködés okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!