Hány éves korban kell kiesnie az utolsó tejfogaknak? én 13éves vagyok és még van1-2. 13/l
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 21:45
11/15 A kérdező kommentje:
mennyiért tömnek be kb 5 lyukas fogak? a lyukak akkorák hogy a kusujjam fele fér bele
2012. aug. 26. 22:23
12/15 A kérdező kommentje:
*2lyuas fogam tejfog
2012. aug. 26. 22:23
13/15 anonim válasza:
vissza a kérdéshez: nekem 2.-ban nemvoltak tejfogaim, 3.-ban
kinott az osszes hetesem. (hetesek a bolcsesség fog elott vannak)
hát,kinek hogy! :D bocs az ékezetekért,Szlovákiábol vagyok,itt nincs ékezetes billentyuzet...
13/L
14/15 anonim válasza:
Én nemrég voltam akciós tömésen,darabja volt 6000.Egyébként Bp-en 10-15 között szokott lenni egy tömés általában.
15/15 anonim válasza:
Nekem egy lyukas fogam sincs de, ezzel muszály elmenni fogorvoshoz 1. mert nem tudod hogy tejfog-e vagy sem ha tejfog nem kell tömetni ha viszont maradando azt tömni kell 2. Már ott elkellet volna menni fogorvoshoz amikor az első maradando fogad elnyomta a tejfog nekem pl: az alsó fogsornal volt olyan hogy a tejfog nem esett ki mogotte meg kijott a maradando akkor kihuztak a tejfogat es nylvemmel kellet elore nyomogatni mindig de ha szemfogam is kino rendessen fogszabalyzo kell. Ha elmesz fogorvoshoz csak jobb lesz. És ha azthiszed hogy a fogszabalyzo ciki hat nem az! Csak torodj a fogaiddal mondjuk minimum 1 nap moss 2 szer fogat. Ne egyel annyi edesseget en pl. nagoyn ritkan eszem es bocsi az ekezet nelkuli irasert... Remelem segitett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!