Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Király L. Norbinak nem kellett...

Király L. Norbinak nem kellett volna már kiesnie?

Figyelt kérdés

Ok nem rossz, azt elismerem, de az szerintem túlzás, hogy már a legjobb háromban is benne van. Hörögni azt tud (már ha azt a torok hangot hörgésnek hívják) de az éneklése eléggé felejtős, én a tankcsapda feldolgozásánál már a fejemet fogtam személy szerint. :)

Íme a TCS feldolgozás, aki esetleg nem tudja miről beszélek: http://www.youtube.com/watch?v=_ngUodi3EXw

A Veca az sokkal jobb volt :)

2010. dec. 13. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%

Ne 1szám alapján ítélj.

Különben is kit érdekel a véleményed. Majd pont te fogsz számítani.

Janicsák menjen oda ahonnan jött. Így is ismert már nem kellett neki ott lennie.

Norbit a kutya se ismerte. és mégis nagyobb a tábora mint bármeik bentlévőnek úgy gondolom.

Ha nem tetszik hallgasd a csajt.

2010. dec. 13. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Nekem az elejétől kezdve unszimpatikus.

És igen, ki kellet volna már esnie.

2010. dec. 13. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

1. én alapból death metalt hallgatok ami ugye a hörgés :D

2. baromi jó showkat tud csinálni amit élvezek és nevetek rajta

3. a másik kettőnek lehet hogy van hangja sőt az is, hogy jobb, mint Norbié, de ide a jó énekhang önmagában már kevés, ide az "X-faktor" kell.

amúgy a legtöbb ismerősömnek nem is magával a csávóval van baja, hanem azzal hogy kis kedvenckéi kiesnek mellőle (pl. a kis vastag). egyszóval remélem, hogy vagy ő, vagy Nikolas nyeri meg ezt a versenyt.

2010. dec. 13. 20:35
 4/12 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

Nem egy szám alapján ítélek, kezdetektől fogva nézem az X faktort és soha nem tetszett Norbi hangja.

Ez nem csak az én véleményem, az viszont már számít.

De te szavazz csak Norbira, ha ilyen az ízlésed.

2010. dec. 13. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:
19%

"Ez nem csak az én véleményem, az viszont már számít.

De te szavazz csak Norbira, ha ilyen az ízlésed."

Te is tudod h minden nézőnek más a kedvence.

Akk meg minek tetted fel a kérdést méghozzá provokálni azzal h: Nincs hangja már rég ki kellett volna esnie.

A szlováknak igen. De nem Norbinak.

2010. dec. 13. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
"a szlováknak", és "nincs hangja" ?? na ezt gondold át még egyszer...
2010. dec. 13. 20:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert érdekeltek az itteni vélemények, nem akartam provokálni senkit. Nem teljesen értem az álláspontodat, és kicsit mintha túl dramatizálnád a dolgokat. Béke.
2010. dec. 13. 20:51
 8/12 A kérdező kommentje:

ja még annyit hozzátennék, hogy nem azt mondtam, hogy nincs hangja és rég ki kellett volna már esnie hanem ezt: "Ok nem rossz, azt elismerem, de az szerintem túlzás, hogy már a legjobb háromban is benne van"

Ez közel sem ugyanazt jelenti.

2010. dec. 13. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
9%

20.48

Hangom nekem is van ha kell. De nem mind1 h mien műfajhoz.

Amit a szlovák ad elő szombatonként az nem színvonal. Csak azok vevők arra amit énekel akik a külsejét nézik inkább.

Ki a fene kíváncsi jazz-re és r'n'b-re?

2010. dec. 13. 20:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
csak azok vevők arra, amit énekel, akik a külsejét érzik? nekem pl. 50 éves apám most írta CD-re az eddig elhangzott összes fellépésről az összes Nikolas által énekelt számot. szerintem nem igazán azért, ahogy öltözködik meg ahogy kinéz, sokkal inkább amiatt, mert a hangja tökéletes. nem átallom ezt így kimondani... de, mert valóban egyetlen hangban nem téved. és igen, ezek szerint többen vevők a r'n'b-ra és a dzsesszre, mint gondolnád :D
2010. dec. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!