Király L. Norbinak nem kellett volna már kiesnie?
Ok nem rossz, azt elismerem, de az szerintem túlzás, hogy már a legjobb háromban is benne van. Hörögni azt tud (már ha azt a torok hangot hörgésnek hívják) de az éneklése eléggé felejtős, én a tankcsapda feldolgozásánál már a fejemet fogtam személy szerint. :)
Íme a TCS feldolgozás, aki esetleg nem tudja miről beszélek: http://www.youtube.com/watch?v=_ngUodi3EXw
A Veca az sokkal jobb volt :)
Ne 1szám alapján ítélj.
Különben is kit érdekel a véleményed. Majd pont te fogsz számítani.
Janicsák menjen oda ahonnan jött. Így is ismert már nem kellett neki ott lennie.
Norbit a kutya se ismerte. és mégis nagyobb a tábora mint bármeik bentlévőnek úgy gondolom.
Ha nem tetszik hallgasd a csajt.
Nekem az elejétől kezdve unszimpatikus.
És igen, ki kellet volna már esnie.
1. én alapból death metalt hallgatok ami ugye a hörgés :D
2. baromi jó showkat tud csinálni amit élvezek és nevetek rajta
3. a másik kettőnek lehet hogy van hangja sőt az is, hogy jobb, mint Norbié, de ide a jó énekhang önmagában már kevés, ide az "X-faktor" kell.
amúgy a legtöbb ismerősömnek nem is magával a csávóval van baja, hanem azzal hogy kis kedvenckéi kiesnek mellőle (pl. a kis vastag). egyszóval remélem, hogy vagy ő, vagy Nikolas nyeri meg ezt a versenyt.
Elsőnek:
Nem egy szám alapján ítélek, kezdetektől fogva nézem az X faktort és soha nem tetszett Norbi hangja.
Ez nem csak az én véleményem, az viszont már számít.
De te szavazz csak Norbira, ha ilyen az ízlésed.
"Ez nem csak az én véleményem, az viszont már számít.
De te szavazz csak Norbira, ha ilyen az ízlésed."
Te is tudod h minden nézőnek más a kedvence.
Akk meg minek tetted fel a kérdést méghozzá provokálni azzal h: Nincs hangja már rég ki kellett volna esnie.
A szlováknak igen. De nem Norbinak.
ja még annyit hozzátennék, hogy nem azt mondtam, hogy nincs hangja és rég ki kellett volna már esnie hanem ezt: "Ok nem rossz, azt elismerem, de az szerintem túlzás, hogy már a legjobb háromban is benne van"
Ez közel sem ugyanazt jelenti.
20.48
Hangom nekem is van ha kell. De nem mind1 h mien műfajhoz.
Amit a szlovák ad elő szombatonként az nem színvonal. Csak azok vevők arra amit énekel akik a külsejét nézik inkább.
Ki a fene kíváncsi jazz-re és r'n'b-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!