SzBianka kérdése:
Mitöl jöhetnek ki hólyagok a számban? Az lehet hogy nincs rendesen elmosva az evőeszköz amivel ettem?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 16:24
1/14 anonim válasza:
Milyenekre gondolsz??Sok kisebb fehér hólyag az ajkadon belülről vagy oldalt a szádban vagy az ajkadon sebes hólyag,zöldes szinű?
2/14 anonim válasza:
Rosszul elmosogatott evőeszköztől, pohártól, tányértól, a nem rendszeres fogmosástól, és attól is hogy ha nem cseréled naponta a poharadat amiből iszol. Ezekre nagyon oda kell figyelni, főleg nyáron.
3/14 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. am fehér színü.
2012. aug. 25. 16:40
4/14 anonim válasza:
Olyan volt már nekem is.Ne piszkáljad koszos kézzel semmiképpen megy amúgy se.Pár nap és el fog múlni.
5/14 A kérdező kommentje:
jhajj én annyira tisztaság mániàs meg baci fóbiás vagyok hogy nem nyulkálok a számba koszos kézzel de még tisztával se nagyon:D én az evőeszközökre voksolok mert mindig akkor jön ki ilyen mikor nem én mosogatok:S
2012. aug. 25. 23:43
6/14 anonim válasza:
Úgy érted aftád van? Én phlogosollal szoktam kenegetni reggel és este, az talán segít valamicskét, de magától is el kell múlnia.
7/14 A kérdező kommentje:
fuuj ez nagyon undin hangzik:D de igen 4-5 nap alatt el szokott múlni magátol!:) csak kiváncsi voltam hogy mitől lehet:S
2012. aug. 27. 20:13
8/14 anonim válasza:
Aftád van. Ez egy kis fehér fekély a száj nyálkahártyáján, érintésre, sóra-fűszerekre fájdalmas. Néhány nap alatt elmúlik. Az oka lehet higiénés (ami írtál, de könnyen előjön vitamin hiánynál is)
9/14 A kérdező kommentje:
vashiányos es vérszegény vagyok ha ez számít:D
2012. aug. 28. 00:31
10/14 anonim válasza:
Számít, mert akkor már eleve gyenge az immunrendszered. Tegyél valamit, hogy javuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!