Érzékeny fogak, pedig rendesen mosom, miért?
Hello!
Fogaim nagyon érzékenyek, nem fontos hogy hideg vagy meleg étel legyen, esetleg savanyú vagy édes, mert pl. ma is fájt mikor panírozott gombába haraptam (ugye ez nem túl kemény és rágós étel)
Mindennap mosom a fogamat, csak este, elektromos fogkefével, zöld sensodyne-vel (ami elvileg pont az érzékeny fogakra van) mégis érzékenyek a fogaim!
Nem tudom mitől lehet, decemberben voltam fogorvosnál, rendben talált mindent (nincs lyukas fogam, nem kellett tömni).
Kipróbáltam hogy pár napig nem mostam fogat, érdekes de ekkor egyáltalán nem fájt! (csak ugye kellemetlen szagú lehelet + lepedék a fogakon)
Nem értem... ez számomra ellentmondás, hogy ha nem mosom nem fáj, ha mosom pedig fáj.
Mit tanácsoltok? Esetleg ez valami betegség lehet?
Köszönöm!
Pár kiegészítő információ: 21/F
Fogak teteje fáj pl. harapásnál, és nem a gyökere/íny mentén (de orvos sem állapított meg ínysorvadást, így nem hinném h ez lenne a gond)
Ínyem nem vérzik, fogkövem nincs.
Szájvizet nem használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!