Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi a véleményetek a fogamról?...

Mi a véleményetek a fogamról? (lent részletes leírás+kép)! Szerintetek nagyon vészes? Fiúk, ti csajoznátok egy ilyen fogú lánnyal?

Figyelt kérdés

[link]

Majdnem 4évig volt fogszabim! Hát nem nagyon érte meg! Jó kicsikével jobb lent mint volt, de nem vagyok megelégedve vele, főleg úgy, hogy több 100.000 Ft hagytam ott, de TÉNYLEG! Nem lehetett rendesen fogat mosni, így több fogamat is tömni kellett, foltos is lehet (első 2) És a (2.kép) látszik, hogy fekete folt van a fogamon. Azt mondta az orvos, hogy a fogam elszíneződött ezért olyan, és nem nagyon akar hozzányúlni. De majd elmegyek másik orvoshoz is, hogy ő mit mond. Biztos min.10.000ft lesz, de most nincsen rá pénzem, úgyhogy mire összegyűjtöm muszáj vele együtt élnem!!! Őszinte leszek engem nagyon zavar és alig van önbizalmam. Félek, hogy kinevetnek, hogy milyenek a fogaim. Nem tartom magam csúnya lánynak, mindenemmel megvagyok elégedve, szeretem a divatot, csak a fogaim....

2012. aug. 19. 21:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hiába! Én még most sem hiszem, hogy volt fogszabályzód. Főleg, hogy ha 2 orvosnál is voltál. Kizárt, hogy 2 fogorvos így hagyja a fogadat. És akkor a fogtechnikusokról ne is beszéljünk.

4 ember vert át téged?

2012. aug. 20. 16:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg volt! Havonta jártam ellenőrzésekre. Cserélték a gumikat és az ívet is! Kis tisztókefécském volt (amit persze folyamatosan cseréltem) amivel a fogszabi között tisztítottam!
2012. aug. 20. 18:17
 13/19 anonim ***** válasza:
tudnék ajánlani jó magánfogorvost, ő szépen megcsinálná.
2012. aug. 20. 18:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy volt fogszabid,de elég kontár munkát végezted Veled a fogdokik!Menjél el egy normálishoz,mert a felső fogsorod olyan mintha sosem látott volna fogszabit!Így kis nyuszi vagy:)
2012. aug. 20. 18:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Kis nyuszi! :D Amúgy tényleg :P
2012. aug. 20. 20:18
 16/19 anonim ***** válasza:
14-es vagyok.Amúgy én már smároltam ilyen nyuszi csajszival,és nem volt zavaró nekem!És attól ne félj hogy kinevetnek,sztem aranyos vagy így is!
2012. aug. 20. 22:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az ilyen nyuszi fog, olyan cuki. De manapság már mindenki szabályoztatja, szóval nem nagyon találni ilyet. Egy képet küldesz magadról?
2012. aug. 20. 22:58
 18/19 anonim ***** válasza:
nem csupán esztétikai okból szabályoztatják a fogakat, hanem mert a csámpás fogak rosszul zárnak és emiatt nem tud rendesen rágni.
2012. aug. 21. 07:23
 19/19 anonim ***** válasza:
ez gaz :(
2012. aug. 21. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!