Mi a véleményetek a fogamról? (lent részletes leírás+kép)! Szerintetek nagyon vészes? Fiúk, ti csajoznátok egy ilyen fogú lánnyal?
Majdnem 4évig volt fogszabim! Hát nem nagyon érte meg! Jó kicsikével jobb lent mint volt, de nem vagyok megelégedve vele, főleg úgy, hogy több 100.000 Ft hagytam ott, de TÉNYLEG! Nem lehetett rendesen fogat mosni, így több fogamat is tömni kellett, foltos is lehet (első 2) És a (2.kép) látszik, hogy fekete folt van a fogamon. Azt mondta az orvos, hogy a fogam elszíneződött ezért olyan, és nem nagyon akar hozzányúlni. De majd elmegyek másik orvoshoz is, hogy ő mit mond. Biztos min.10.000ft lesz, de most nincsen rá pénzem, úgyhogy mire összegyűjtöm muszáj vele együtt élnem!!! Őszinte leszek engem nagyon zavar és alig van önbizalmam. Félek, hogy kinevetnek, hogy milyenek a fogaim. Nem tartom magam csúnya lánynak, mindenemmel megvagyok elégedve, szeretem a divatot, csak a fogaim....
Hiába! Én még most sem hiszem, hogy volt fogszabályzód. Főleg, hogy ha 2 orvosnál is voltál. Kizárt, hogy 2 fogorvos így hagyja a fogadat. És akkor a fogtechnikusokról ne is beszéljünk.
4 ember vert át téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!