Szeretném kikérni a véleményeteket és a segítségeteket is kérném a témában! Mit tegyek és mi lesz ennek a vége? Lent van a leírás.!
Nos, 2 napja elájultam a buszon.. nemkaptam levegőt ablak nem volt nyitva. Kb 5-10 percig voltam eszméletlen. A fejem (ÁLLÍTÓLAG!) a mellettem álló néni alátartotta az eséskor a lábával de 172 cm magas vagyok szóval elég nagyot estem. Kihívták a rohammentőket: megmérték a vérnyomásomat, meghallgatták a szívem a tüdőm, de nemvittek be ,hazaküldtek pihenni.Nagyon fáj a fejem a fájdalomcsillapító sem segít, hányingerem van, nem emlékszek az ájulásom utání jópár dologra vagy ha igen akkor is hiányosan.Sokszor elfelejtek dolgokat pl szavakat és azt amit mondani vagy csinálni akartam. Néha a betűket is nehezen tudom kimondani, nagyon lassan tudok olvasni is.. Mivel itt a húsvét nem engedtem hogy anyu bevigyen a kórházba, nem akartam a családi ünnepet elrontani..(eszébe se jutott szerintem bevinni..) Viszont ez a 3. nap ha belevesszük az aznapot is és nem javul semmit sőt..:|
A neten utána olvastam, azt írta ha nem megyek be orvosi vizsgálatokra maradandó agykárosodásom is lehet. Ez igaz?
Kb mennyi idő múlva enyhülnek a panaszaim?(ha enyhülnek)
Ha bekerülnél a kórházba miket csinálnának velem?<-- úgy értem milyen vizsgálatokat csinálnának rajtam?
miaza stroke? o.o és tudom hogy hülye kérdés de a fejemen vagy a kezemen keresztüll infúzióznak? nemakarok meghalni:"(
megnézetem de most ha meghalok akkor mindegy azaz 1 nap.
és stroke-ot hogy lehet kapni?
igen nemjutottam oxigénhez.
olyan volt szó szerint mintha elszívták volna előlem a levegőt :| aztán nagy sötétség és puff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!