Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfogban segítség?

Bölcsességfogban segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a bölcsességfogakkal kapcsolatosan tudnátok egy kis tájékoztatót adni? Azon kívül, hogy google a barátom, szeretnék konkrét véleményeket/átélteket, tanácsokat olvasni.

A nyelvemet igazgattam a számban, mikor bal felül felfedeztem az eddig "ismeretlen" fog tetejét, úgy kukucskál... a 4 közül csak azt érzem, csak az van kint. Amúgy semmi fájdalom, stb, egyenesen nő... elképzelhető, hogy ez alapján a többi is egészségesen nőjön? Vagy ez hogy szokott működni? :)

Köszönöm!

2012. aug. 19. 00:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy kinőnek, vagy nem. De nagy általánosságban annak, akinek egy kijön, a többi is követi. Amúgy évekig is eltarthat, és változó, hogy fájni fog-e.
2012. aug. 19. 00:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem kijött úgy,hogy nem zavarják a többi fogat,akkor nem kell foglalkozni vele.
2012. aug. 19. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!