Rettenetesen fáj az ínyem, anyu szerint most jön a bölcsességfogam, de ehhez nem vagyok túl fiatal?
Az a helyzet, hogy pár napja elkezdett fájni az ínyem leghátul alul, ott pont a bölcsességfogaknak kellene lennie. De 12 éves vagyok, ilyen korban nem kéne még.. Nem?
Azt éreztem tegnap napközben, hogy nem a fogam fáj, viszont mostanra már az alsó fogsorom majdnem középig, mintha "egybeolvadt" volna, pontosan nem érzem a fájdalmat, de azt mégis, hogy leghátul és nagyon érzékeny külső érintésre is. Menjek fogorvoshoz?
Majdnem egy éve húztak ki egy fogamat felülről, azt mondta a doki, hogy a másik oldalon van egy rossz, de mást nem mondott, ezért is gondolom (és korábbról is), hogy nem a rossz fogam fáj. Mit tehetek?
Köszönöm előre is.
2. nagyőrlők? Erről még sosem hallottam...
Nagyjából mennyi ideig fog még fájni? Megzavarodok...
Az a helyzet, hogy ma már nem fájt, csak akkor, ha teljesen oldalra fordítom a fejem és húzódik (még most is).
Szóval valószínű, hogy valami felhasította az ínyemet.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!