Most mit csináljak ha fáj a fogam?
Figyelt kérdés
Letört egy fogam és rettenetesen fáj és begyulladt, mi viszont nyaralni megyünk a hónap végéig. Nem érek rá, nem lehet lemondani. Hogy éljem túl ezt a két hetet???
SEGÍTSÉG :(
2012. júl. 17. 08:27
11/16 A kérdező kommentje:
ami legközelebb van az szájsebészet és nincs időpont. nem tudom, mi tévő legyek. próbálok valahol időpontot szerezni, köszönöm!
2012. júl. 17. 10:07
12/16 anonim válasza:
Irány a legközelebbi magán fogorvos!!!10-15 ezerbe bele kerül de azonnal megoldja a problémád és így nem egy elcseszett végigszenvedett örökké emlékezetes fájdalmas nyaralásod lesz ,hanem egy gyógyulással egybekötött pihenésed aminél egy ilyen kezelés után jobb nem is kell.Ha esetleg olyan fogászat is van a közelben ahol panoráma röntgent is csinálnak helyben az még jobb mert lehet akkor tud csinálni olyan megoldást hogy húzni se kelljen.Szóval be az autóba és hajrá,minél előbb de azonnal a legjobb lenne.Azt a pénzt ne sajnáld a dokira mert többszörösen megtérül,nagyon megéri hidd el ezzel magadnak teszel jót.De szenvedhetsz is egész nyaraláson is ami nem nevezhető akkor nyaralásnak.
13/16 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel,így nem szabad elmenni a nyaralásra,biztos van olyan fogászat,akár magán akár sztk-ahol ellátnak sürgősségiben.
14/16 A kérdező kommentje:
hát felhívtunk többet is, elküldtek avval, hogy ehhez így nem nyúlnak nekem hozzá. adtak gyulladáscsökkentő cuccot, hogy 3 hét múlva ki tudják szedni..:S
köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 17. 14:36
15/16 anonim válasza:
Tudom hogy nem vigasztal,de én is rettenetes fogfájással küszködök.. :(
Felváltva hordom a hűtőből a hideg cuccokat és azzal próbálom csökkenteni a gyulladást!
Közben ouzo-val öblögetek,amit persze le is nyelek..
A hangulatom jobb,de a fogam még mindig csapdás..
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, aranyosak vagytok! :)
most valami gyógyszert kaptam átvészelni ezt az időt.
2012. júl. 17. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!