Volt 1 gyógyszeres tömésem de azt ki kellett szedni mert fájt a fogam, de most kieshetett ami bele volt rakva?
Figyelt kérdés
Tett bele egy másik fajta gyógyszeres tömést tegnap!amitől szerencsére nem fáj!Na de ma azt vettem észre hogy mintha nem lenne benne a tömés mintha lyuk lenne ott!létezik az hogy a gyökereknél van lent a gyógyszeres tömés?vagy kiesett volna?kibirom én ezzel keddig?félek nagyon2012. júl. 13. 16:52
1/5 anonim válasza:
Van, amikor nyitva hagyják, hogy távozni tudjon a genny a gyökerektől, de ilyenkor szívogatni kell és vigyázni, hogy ne menjen bele semmi, mert könnyen befertőződhet.
Tegnap sem volt benne tömés, nem nézted meg?
2/5 A kérdező kommentje:
de tegnasp volt!ugy éreztem!ma meg anyum nézte és mondta hogy van benne!de ugy érzem a nyelvemmel hogy nincs ott semmi!gennyes nem volt
2012. júl. 13. 17:05
3/5 anonim válasza:
Ha anyukád látta, akkor biztos van benne, csak nem olyan túl magas, hogy érezd a nyelveddel, az ideiglenes tömés amikor kiszárad kicsit összemegy.
4/5 anonim válasza:
Ha azt érzed egy kicsit kijött az lehetséges, de ne rágódj ezen, mert az orvos tesz bele sokat és a lyukba is van. Ne aggódj
5/5 A kérdező kommentje:
és azért érzem mintha lyukas volna?
válaszod köszönöm szépen
2012. júl. 13. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!